Quant QNT

Naam: Quant
Ticker: QNT
Website: quant.network
Blockchain: Ethereum
Bedrijf: Quant Network AG
Land: Switzerland
Start datum: 25/06/2018
Huidige koers: €100,21
Marktkapitalisatie: €1.209.751.518,51

In omloop: 12.072.738
Maximaal aantal coins: 0

Blocktijd in seconden:
Aantal exchanges: 5

Quant chart

Wat is Quant?

"Quant Network is een technologieleverancier die vertrouwde digitale interactie mogelijk maakt en helpt een veilige digitale toekomst te creëren ten voordele van ondernemingen, regelgevers, overheden en individuen. Erkend voor het oplossen van interoperabiliteit door de creatie van 's werelds eerste blockchain besturingssysteem Overledger, leidt Quant Network de weg voor innovatie en blockchain adoptie in de hele onderneming. Quant Network, met hoofdkantoor in Londen, Verenigd Koninkrijk, is toegewijd aan het bouwen van een internet dat mensen kunnen vertrouwen."

Quant Live prijsgegevens

Quant prijs van vandaag is €100,21 met een handelsvolume van 1.209.751.518,51 EUR. Quant is de afgelopen 24 uur 6% gedaald. De huidige Crypto Wallet-rang is onbekend. Het heeft een omloop van 12.072.738 Quant munten de maximale voorraad is niet beschikbaar.

De topbeurzen die handelen in Quant zijn momenteel ....

Hoeveel Quant munten zijn er in omloop?

Op dit moment zijn er 12.072.738 Quant munten in omloop. Het maximaal aantal munten dat in omloop kan komen is onbekend.

Quant verhandelbaar

Quant is momenteel verhandelbaar op 5 gekende exchange.

Deze pagina werd het laatst geupdate op 14/09/2022 05:26

Het laatste nieuws over Quant

Decentraland (MANA), Tezos (XTZ) en drie andere Altcoins zijn de leidende cryptorally: Insights Firm Santiment

Decentraland (MANA), Tezos (XTZ) en drie andere Altcoins zijn de leidende cryptorally: Insights Firm Santiment

Crypto-analysebedrijf Santiment zegt dat Decentraland (MANA), Tezos (XTZ) en verschillende andere altcoins de leiding hebben, aangezien de markten voor digitale activa een brede sprong maken. Santiment scant de markten op prijsbewegingen en wijst erop dat, behalve Decentraland en Tezos, de best presterende munten Bitfinex' utility-token LEO Token (LEO), interoperabele blockchain Quant (QNT) en […] The post Decentraland (MANA), Tezos zijn. (XTZ) en drie andere Altcoins lopen voorop in Crypto Rally: Insights Firm Santiment verscheen voor het eerst op The Daily Hodl.

Lees meer
Top 5 cryptocurrencies van de week - (week 5)

Top 5 cryptocurrencies van de week - (week 5)

De Bitcoin-crash heeft veel mensen geïrriteerd. Toch gaat dit bericht helemaal over de top 5 cryptocurrencies die de afgelopen zeven dagen uitstekend zijn gestegen.

Lees meer
100X Gems - MANA, XTZ EN QNT Prijs bullish traverse met 60% stijging

100X Gems - MANA, XTZ EN QNT Prijs bullish traverse met 60% stijging

De mensen uit de cryptosfeer zijn nu opgetogen omdat het bedrijf tekenen van opwekking vertoont. Als de week ten einde loopt. Na ongeveer een kwart in de klauwen van de beren te zijn geweest, hebben groenere cijfers handelaren verleid. En de jacht op capabele digitale activa is feller geworden, naarmate de markt naar ...

Lees meer
Bitcoin en Ethereum nog steeds bereikgebonden, ATOM en QNT Rally

Bitcoin en Ethereum nog steeds bereikgebonden, ATOM en QNT Rally

Bitcoin-prijs begon een neerwaartse correctie onder het niveau van $38.000. BTC handelde zelfs onder $36.500, maar er was geen test van $36.000. Het herstelt momenteel (04:11 UTC) en handelt boven $37.300.

Lees meer

Quant exchanges

Quant is momenteel verhandelbaar via:

# Naam Type
1 Coinbase Pro Exchange
2 Hotbit Exchange
3 Bittrex Exchange
4 Kucoin Exchange
5 Bitladon Buy/Sell platform