100X Gems - MANA, XTZ EN QNT Prijs bullish traverse met 60% stijging

100X Gems - MANA, XTZ EN QNT Prijs bullish traverse met 60% stijging
Home Altcoins 100X Gems - MANA, XTZ EN QNT Prijs bullish traverse met 60% stijging
Altcoins
100X Gems - MANA, XTZ EN QNT Prijs bullish traverse met 60% stijging


Geschreven door: Qadir AK

Geschreven door

Qadir AK

Qadir Ak is de oprichter van Coinpedia. Hij heeft meer dan tien jaar ervaring met het schrijven over technologie en behandelt sinds 2010 de blockchain- en cryptocurrency-ruimte. Hij heeft ook een paar prominente experts binnen de cryptocurrency-ruimte geïnterviewd.5 februari 2022


De mensen uit de cryptosfeer zijn nu opgetogen omdat het bedrijf tekenen van opwekking vertoont. Als de week ten einde loopt. Na ongeveer een kwart in de klauwen van de beren te zijn geweest, hebben groenere cijfers handelaren verleid. En de jacht op capabele digitale activa is feller geworden, terwijl de markt op weg is naar een opleving.

AdvertentieAchtereenvolgens, onder digitale activa die in overvloed beschikbaar zijn in de crypto-ruimte. Deze keer zijn MANA, XTZ en QNT gebleken om alts niet te missen. Vanwege de sterke onderliggende capaciteiten en de potentiële toekomstperspectieven van de digitale activa.

Zijn dit de Altcoins voor een Moonish Run?

Na een achtbaanachtige week, met beren in de periferie, is de stercrypto Bitcoin eindelijk gestegen om de markt te sturen. In de tussentijd zijn alts uit hun schaduw gekomen, op zoek naar groenere cijfers. De marktgrafieken zijn nu overweldigend groen geworden. En de vermelde munten hebben de interesse gewekt van cryptomensen.

Decentraland (MANA):

MANA op het moment van schrijven verandert van eigenaar voor $ 3,04 en een winst van 12%. Terwijl de marktkapitalisatie van het activum schommelt rond $ 4.611.070,439, is het 24-uurs handelsvolume $ 994.075.312. MANA handelde in de 24-uurs bandbreedte van de dieptepunten van $ 2,60 tot de hoogtepunten van $ 3,11.

De naam van Decentraland is terug naar het bedrijf, aangezien metaverse groeiende interesses van millennials en jongeren ontdekt. Het project voor de virtuele wereld is nu een one-stop-bestemming voor uiteenlopende bedrijven om virtuele winkels op te zetten. Samsung's initiatief met Decentraland heeft een aantal bedrijven interesse getoond in Decentraland.

Tijdens een recent evenement had Sotheby een virtueel veilinghuis opgezet in Decentraland, een voorbeeld voor medeconcurrenten. Bovendien heeft Miller lite de aandacht van zijn publiek getrokken, daarbij verwijzend naar het feit dat de Meta Lite Bar deuren opent in Decentraland. Bovendien heeft Samsung een verrassing aangekondigd om iets interessants naar zijn virtuele winkel in Decentraland te brengen.

Tezos (XTZ):

XTZ wordt op het moment van schrijven verhandeld op $ 4,01 met winsten van 3,6%, terwijl de marktkapitalisatie rond de $ 3.513.524.470 zweeft. Het handelsvolume de klok rond is $ 215.600.426. XTZ handelde de afgelopen 24 uur in de frequentie van $ 3,79 naar $ 4,04.

In een recent initiatief is Tezos een samenwerking aangegaan met Manchester United in een meerjarige sponsorovereenkomst. Volgens sommige bronnen zou Tezos jaarlijks ongeveer $ 27 miljoen betalen als onderdeel van de alliantie. Voor de partner om zijn logo op het trainingsuniform van de club te plaatsen. Het blockchain-bedrijf werkte eerder samen met sportteams die het netwerk stoom hebben gegeven.

Aan de andere kant is het netwerk ook op weg naar NFT's. De week was een audiëntie bij de Warner Music Group die NFT's op Tezos sloeg. Daarnaast bouwt Flo Sports een nieuwe NFT-fanervaring op het netwerk. Dat zou een revolutionaire stap kunnen zijn in de toekomst van gaming op Web 3.0.

Aantal (QNT):

Het crypto-actief op het moment van schrijven waardeert $ 134,56 met een winst van 3,4%. Terwijl de marktkapitalisatie schommelt rond $ 1.804.966.178, zijn de handelsvolumes de klok rond $ 53.902.593. De QNT-prijs heeft de afgelopen 24 uur de bandbreedte overschreden van $ 130,79 naar $ 140,82.

De wormgataanval die de aandacht van de industrie trok, heeft de aandacht gevestigd op de problemen met overbrugging. En Quant is sindsdien in de schijnwerpers gekomen, omdat het over ledger de noodzaak van bruggen weerlegt via zijn interoperabiliteitsprotocol. Bovendien maakt de recente release van over ledger v2.1.7 het maken van slimme contracten eenvoudiger.

Dat gaat verder met peer-to-peer-transacties, van elke blockchain tot elk legacy-systeem zonder centrale autoriteit. Beveiliging, schaalbaarheid, multi-ledger, lagere transactiekosten, snelheid, onder andere voordelen.

Samenvattend: de bovengenoemde digitale activa met hun robuuste onderliggende fundamenten en visie bieden de mogelijkheid om een ​​groter geheel te werpen. Hoewel de prijs misschien langs de zijwind beweegt, lijkt de projectie op een hoger tijdsbestek bullish te zijn.


Tags
Crypto nieuws cryptocurrency
Qadir AK Volgen op Twitter Stuur een e-mail 5 februari 2022
3 minuten lezen


Laat meer zienDeel
Facebook Twitter LinkedIn Tumblr Pinterest Reddit