Golem GLM

Naam: Golem
Ticker: GLM
Website: golem.network
Blockchain: Ethereum
Bedrijf:
Land: Poland
Start datum:
Huidige koers: €0,21
Marktkapitalisatie: €205.732.884,90

In omloop: 1.000.000.000
Maximaal aantal coins: 0

Blocktijd in seconden:
Aantal exchanges: 9

Golem chart

Wat is Golem?

"Golem democratiseert de toegang van de samenleving tot computerkracht door een gedecentraliseerd platform te creëren waar iedereen een verscheidenheid aan applicaties kan bouwen, computermiddelen kan aanvragen en/of hun ongebruikte systemen kan aanbieden in ruil voor cryptocurrency tokens (GLM).Het is belangrijk op te merken dat het potentieel van Golem veel verder gaat dan een enkele toepassing. In Golem is er niet één monolithische use-case of een killer dApp - we bouwen een zelfvoorzienend ecosysteem. In plaats van te denken aan één grote aanvrager, denken we aan "kracht in aantal" - een groot aantal verschillende soorten gebruikers die digitale bronnen aanvragen, deze leveren en applicaties bouwen bovenop het platform. Zie Awesome Golem voor slechts een voorproefje van de verschillende soorten toepassingen die kunnen worden gebouwd en uitgevoerd op Golem! Voorbeelden zijn machine learning, wachtwoord herstel, video transcoding, turn-based strategy games. De lijst gaat verder en er komt nog veel meer aan."

Golem Live prijsgegevens

Golem prijs van vandaag is €0,21 met een handelsvolume van 205.732.884,90 EUR. Golem is de afgelopen 24 uur 5% gestegen. De huidige Crypto Wallet-rang is onbekend. Het heeft een omloop van 1.000.000.000 Golem munten de maximale voorraad is niet beschikbaar.

De topbeurzen die handelen in Golem zijn momenteel ....

Hoeveel Golem munten zijn er in omloop?

Op dit moment zijn er 1.000.000.000 Golem munten in omloop. Het maximaal aantal munten dat in omloop kan komen is onbekend.

Golem verhandelbaar

Golem is momenteel verhandelbaar op 9 gekende exchange.

Deze pagina werd het laatst geupdate op 21/01/2024 19:40

Golem exchanges

Golem is momenteel verhandelbaar via:

# Naam Type
1 Coinbase Pro Exchange
2 Mercatox Exchange
3 CEX.IO Exchange
4 BitBay Exchange
5 Bitfinex Exchange
6 DeversiFi Exchange
7 BTC Markets Exchange
8 YoBit Exchange
9 Bitbns Exchange