XRP Ledger bereikt historische mijlpaal; XRPL-Avalanche Bridge gaat in augustus live

XRP Ledger bereikt historische mijlpaal; XRPL-Avalanche Bridge gaat in augustus live
XRP Ledger bereikt historische mijlpaal; XRPL-Avalanche Bridge gaat in augustus liveFacebook
Twitter
Telegram

Kopie URL
Nieuwsdi 31-05-2222 - 13:09

Tomiwabold Olajide

XRP Ledger bereikt historische mijlpaal met 72 miljoenste grootboek


Omslagafbeelding via unsplash.com


Disclaimer: de hier geuite mening is geen beleggingsadvies - het wordt alleen ter informatie verstrekt. Het weerspiegelt niet noodzakelijk de mening van U.Today. Elke investering en alle handel brengt risico's met zich mee, dus u moet altijd uw eigen onderzoek doen voordat u beslissingen neemt. We raden af ​​om geld te beleggen dat u zich niet kunt veroorloven te verliezen.

Lees U.TODAY op


Google Nieuws

Zoals gedeeld door XRPScan, heeft de XRP Ledger een historische mijlpaal bereikt, aangezien het met succes het 72 miljoenste grootboek heeft gesloten. XRP Ledger is een gedecentraliseerde openbare blockchain waarvan de gebruiksscenario's microbetalingen, NFT's, DeFi, CBDC's en andere omvatten.
Een paar uur geleden sloot de XRP Ledger met succes 72 miljoenste grootboek af. Hartelijk dank aan iedereen die het netwerk ondersteunt en beheert: https://t.co/rNYF9HJKht pic.twitter.com/eGz89gczXA

— XRPScan (@xrpscan) 30 mei 2022


Momenteel zijn er meer dan 150 validators actief in het grootboek, beheerd door universiteiten, beurzen, bedrijven en particulieren. XRPL gebruikt een consensusprotocol dat ervoor zorgt dat de blockchain in de loop van de tijd meer gedecentraliseerd wordt naarmate de validatorpool groeit.


XRPL-Avalanche bridge gaat in augustus live
📣 Partnerschapsaankondiging 📣🔥 #ApexFoundation x @Ripple 🔥Apex Foundation zal een volledig verzekerde brug bouwen van #Avalanche naar de $XRP Ledger (XRPL), om eind augustus 2022 live te gaan! 💎🤝Lees hieronder meer! ⬇️https://t.co/5Q245UoZZI(1/3) 🧵⬇️#ApexUltras $AVAX pic.twitter.com/n4rgUwyNWD

— Apex Foundation (@ApexFoundation_) 31 mei 2022


In een recente aankondiging zegt Apex, een echte Node-as-a-Service-provider, dat het een volledig verzekerde brug bouwt van Avalanche naar de XRP Ledger (XRPL), die naar verwachting eind augustus 2022 live gaat. Apex Met Bridge kunnen XRP-tokens worden overgedragen van de XRP Ledger (XRPL) naar Avalanche en andere Ethereum Virtual Machine (EVM) -netwerken.


Zodra de brug is ingezet, opent Apex Wrapped XRP (wXRP) op ApexSwap, een primeur in het Avalanche-ecosysteem.Advertenties


Dit komt omdat Multichain in maart ondersteuning voor XRP Ledger (XRPL) aankondigde, waardoor een cross-chain-verbinding met EVM en niet-EVM-compatibele blockchains mogelijk is. Honderdduizenden DeFi-gebruikers zullen gemakkelijk activa kunnen overdragen tussen de XRP Ledger en andere blockchains.


Hierdoor zal Multichain de cross-chain overdracht van XRP, de native digitale asset van XRP Ledger, vergemakkelijken met de technische hulp van Ripple, dankzij de integratie met XRP Ledger. Bovendien vloeien activa zoals ETH, MATIC, AVAX, FTM, USDT, USDC, FRAX en andere rechtstreeks naar de XRP Ledger.#Ripple Nieuws
#XRP
#Avalanche Nieuws

Over de auteur


Tomiwabold Olajide


Tomiwabold is een cryptocurrency-analist en een ervaren technisch analist. Hij besteedt veel aandacht aan cryptocurrency-onderzoek, voert uitgebreide prijsanalyses uit en wisselt voorspellingen uit van geschatte markttrends. Tomiwabold behaalde zijn diploma aan de Universiteit van Lagos.