Top 6 winstgevende Proof-of-Stake Altcoins voor een hoog rendement! Hier is de kijklijst

Top 6 winstgevende Proof-of-Stake Altcoins voor een hoog rendement! Hier is de kijklijst
Altcoins
Top 6 winstgevende Proof-of-Stake Altcoins voor een hoog rendement! Hier is de kijklijst


Geschreven door: Nidhi Kolhapur

Geschreven door

Nidhi Kolhapur

Nidhi is een Certified Digital Marketing Executive en gepassioneerde cryptojournalist die de wereld van alternatieve valuta bestrijkt. Ze deelt het laatste en trending nieuws over Cryptocurrency en Blockchain.6 mrt 2022

De gastheer van Coin Bureau zet zijn topselecties uiteen voor proof-of-stake (POS) crypto-activa waar individuen beloningen en passieve inkomsten kunnen verdienen. Guy, een pseudoniem analist, zegt in een nieuwe video dat hij elk van de zes munten op zijn lijst heeft afgewogen tegen vijf belangrijke criteria.

Advertentie

Het laagste in te zetten bedrag, de lock-up/unlock-periode, het verminderen van het risico wanneer validators falen, de jaarlijkse rente wordt gegeven en het potentieel van de crypto-activa om in de loop van de tijd in prijs te stijgen, behoort tot de criteria.

AVAX

Guy somt de zes altcoins op in willekeurige volgorde, te beginnen met laag-1 smart contract platform Avalanche (AVAX). Vanwege de implementatie van de Ethereum Virtual Machine (EVM), die ongeveer 5x sneller is dan andere EVM-implementaties, heeft Avalanche bewezen een van de beste Ethereum-alternatieven te zijn, zei hij.

ATOOM

Cosmos, een schaalbaar interoperabiliteitsnetwerk, is de volgende op Guy's staking radar (ATOM). Volgens hem maakt Cosmos gebruik van Tendermint, een revolutionair proof-of-stake-algoritme waarmee zijn blockchain tot 10.000 transacties per seconde kan verwerken.

Hij zegt verder dat delegators die hun ATOM 21 dagen moeten opsluiten, de inkomsten van Cosmos momenteel ongeveer 15% per jaar bedragen. Er is geen minimale inzet en de gevolgen voor het snijden zijn bescheiden.

ADA

Guy's derde keuze is Cardano, een schaalbaar gedecentraliseerd blockchain-platform (ADA). Ouroboros, het unieke POS-consensussysteem van het bedrijf, kan honderden transacties per seconde (TPS) verwerken.

Cardano's stakingsincentives zijn nu 5% per jaar, wat aan de onderkant van het stakingsrendementbereik is, maar met een aantal echt aantrekkelijke compromissen. Voor afgevaardigden is er geen minimale inzet, geen lock-up of unlock-tijd voor een uitgezette ADA, en geen risico op cut.

FTM

De Coin Bureau-host gaat vervolgens verder met Fantom, een blockchain-platform van bedrijfskwaliteit (FTM). De belangrijkste reden dat hij FTM bezit, is dat Fantom enkele van de beste cryptocurrency-ingenieurs in dienst heeft.

Fantom is ook een van de weinige cryptocurrency-projecten die betekenisvolle banden heeft gesmeed met overheden en openbare instellingen.

EEN

De host beweert vervolgens dat hij de voorkeur geeft aan Harmony (ONE), omdat het een concurrent is van Ethereum (ETH) die "hevige concurrentie ondervindt van Avalanche, Fantom en Ethereum zelf.

Van alle cryptocurrencies op onze lijst heeft Harmony de meeste ruimte voor groei, voegt hij eraan toe.

De prijsgeschiedenis van ONE is niet zo aantrekkelijk als de prijsgeschiedenis van andere altcoins in de top 100, maar het stijgt nog steeds op vrij lange termijn.

ALGO

Guy noemt Algorand, een open-source, gedecentraliseerd blockchain-netwerk, als de zesde en laatste top-staking digital asset (ALGO). Als u deelneemt aan het bestuursproces van Algorand, kan uw stakingsincentive elk jaar worden verhoogd tot ongeveer 10%. Dit percentage varieert afhankelijk van verschillende factoren, zei hij.


Tags
Altcoins cryptocurrency Prijsanalyse Uitzetten
Nidhi Kolhapur Volgen op Twitter Stuur een e-mail 6 maart 2022
2 minuten lezen


Laat meer zienDelen
Facebook Twitter LinkedIn Tumblr Pinterest RedditAdvertentie


Cloudmining
Was dit schrijven nuttig?
Vertel ons waarom!
Geen volledige details

Moeilijk te begrijpen

AnderDichtbij

Indienen


Nidhi Kolhapur

Nidhi is een Certified Digital Marketing Executive en gepassioneerde cryptojournalist die de wereld van alternatieve valuta bestrijkt. Ze deelt het laatste en trending nieuws over Cryptocurrency en Blockchain.


Website

Facebook

Twitter

LinkedIn

Instagram
gerelateerde artikelen
Bullish Case voor Polygon komt naar voren, MATIC-prijs streeft naar een stijging van 12% binnenkort!

5 maart 2022Dit is wanneer handelaren Altcoin seizoen 2022 kunnen verwachten! Bitcoin (BTC) prijs voorspeld om 2x te stijgen

5 maart 2022Chiliz-prijs nadert een opmerkelijke uitbraak, CHZ-prijs streeft binnenkort naar een stijging van 40%!

4 maart 2022Dit is wanneer Ethereum het beter gaat doen dan Bitcoin! Analist brengt cruciale niveaus voor ETH in kaart

4 maart 2022