Ripple handelt marginaal boven $ 0,40 omdat het risico daalt tot $ 0,33

Ripple handelt marginaal boven $ 0,40 omdat het risico daalt tot $ 0,33
03 juni 2022 om 10:56 // PrijsAuteur
Munt IdoolDe prijs van Ripple (XRP) bevindt zich in een neerwaartse correctie omdat deze is gedaald tot het dieptepunt van $ 0,40. De XRP-prijs zou het vorige dieptepunt van $ 0,33 kunnen heroveren als kopers de prijs niet boven de 21-daagse lijn SMA houden.Op 31 mei braken de bulls door de voortschrijdende gemiddelde lijn, maar slaagden er niet in om het opwaartse momentum boven de recente high vast te houden. XRP had de 50-daagse lijn SMA of het hoogste punt van $ 0,60 kunnen bereiken. Vandaag valt XRP onder het voortschrijdend gemiddelde van de blauwe lijn.
Ripple zal naar het dieptepunt van $0,33 blijven dalen als de beren onder de ondersteuning van $0,37 komen. Aan de positieve kant werd de opwaartse beweging beperkt door de 21-daagse lijn SMA. Als de ondersteuning op $ 0,37 echter standhoudt, zou de XRP-prijs weer kunnen stijgen. Het resulterende opwaartse momentum zal de 21-daagse lijn SMA doorbreken en zal stijgen naar de 50-daagse lijn SMA.
Analyse van rimpelindicatorenRipple bevindt zich op niveau 39 van de Relative Strength Index voor de periode 14. De cryptocurrency bevindt zich in de neerwaartse trendzone omdat deze onder de voortschrijdende gemiddelden handelt. De prijs van de cryptocurrency ligt onder de voortschrijdende gemiddelden, wat wijst op een verdere daling naar het dieptepunt van $0,33. XRP ligt onder het 40%-gebied van de dagelijkse stochastiek. De markt bevindt zich in een bearish momentum.


Technische indicatoren:Grote weerstandsniveaus - $ 0,80 en $ 1,00


Belangrijkste ondersteuningsniveaus - $ 0,60 en $ 0,40
Wat is de volgende stap voor Ripple?Over het algemeen consolideert Ripple onderaan de grafiek. Kopers en verkopers zijn onbeslist over de richting van de markt. Ondertussen, op 12 mei een neerwaartse trend, testte een teruggetrokken kaarslichaam het 78,6% Fibonacci-retracementniveau. De retracement suggereert dat XRP zal dalen tot het niveau van 1.272 Fibonacci-extensie of $ 0.25.


Vrijwaring. Deze analyse en voorspelling zijn de persoonlijke meningen van de auteur en zijn geen aanbeveling om cryptocurrency te kopen of verkopen en mogen niet worden gezien als een goedkeuring door CoinIdol. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen voordat ze investeren0
0
0
0
0
0


Verzenden naar e-mailToon reacties(0 reacties)