Plan een vervroegd pensioen met Tezos (XTZ), Quitriam Finance (QTM) en Elrond (EGLD)

Plan een vervroegd pensioen met Tezos (XTZ), Quitriam Finance (QTM) en Elrond (EGLD)
Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vroeg met pensioen gaan is de droom van iedereen, maar het vereist een zorgvuldige planning, zodat je genoeg geld hebt om een ​​comfortabele levensstijl te behouden. Tezos (XTZ), Quitriam Finance (QTM) en Elrond (EGLD) zijn drie cryptocurrencies die u kunnen helpen bij het realiseren van enorme winsten om deze toekomst te plannen. Quitriam Finance wordt momenteel verkocht via een voorverkoop en u kunt gemakkelijk grote hoeveelheden van dit token verzamelen.


Het zal DEX- en DeFi-services bieden, samen met een NFT-lanceerplatform en een incubatorsite. De netwerken van Tezos en Elrond hebben de afgelopen weken ook spannende updates gelanceerd, waardoor ze een sterke kans maken op een potentieel enorm rendement in 2022. Laten we eens kijken of deze drie tokens een geweldig rendement kunnen opleveren en u kunnen helpen om vervroegd met pensioen te gaan.


Tezos lanceert Jakarta-update


Het Tezos blockchain-netwerk is een zelf-upgradebaar systeem waarvoor geen hard fork nodig is. Het wordt aangedreven door de XTZ Token. Het Tezos-netwerk staat bekend om zijn upgradebaarheid op de lange termijn, decentralisatie, open samenwerking en slimme contractveiligheid. Het Tezos-netwerk heeft onlangs de lancering van de Jakarta-update geplaagd, een van de belangrijkste upgrades voor het XTZ-netwerk. Het zal helpen bij het schalen en lanceren van laag 2-oplossingen op het Tezos-netwerk. De XTZ-token handelde op het moment van schrijven voor $ 2,15 en blijft zeer ondergewaardeerd gezien zijn slimme contractmogelijkheden.


Elrond-netwerk heeft 12,44 miljoen uitgezette EGLD


Het Elrond-netwerk heeft de afgelopen weken een grotere deelname van walvissen en retailspelers gezien. De groeiende acceptatie ervan heeft een golf van nieuwe gebruikers in de EGLD-keten veroorzaakt. Elrond maakte bekend dat het 1,63 miljoen accounts had bereikt die 45,98 miljoen transacties vertegenwoordigen en 12,44 miljoen uitgezette EGLD-tokens. Vorige week zag Elrond ook de introductie van een nieuw launchpad-ecosysteem dat bekend staat als BHero. De EGLD-token handelde op het moment van schrijven op $ 108,56.


Quitriam Finance biedt peer-to-peer liquiditeitsdiensten


In tegenstelling tot gecentraliseerde beurzen die voor liquiditeit afhankelijk zijn van andere AMM's (automated market maker), hebben DEX-platforms een voordeel omdat ze gebruikers direct kunnen stimuleren om liquiditeitsparen aan te bieden.

Zelfs gedecentraliseerde platforms hebben echter last van problemen zoals slipverliezen en de tijdelijke verliezen die worden geleden als gevolg van inefficiënte handelsparen. Quitriam Finance wordt mogelijk gemaakt door het QTM-token en zal helpen bij het oplossen van problemen rond traditionele DEX's. Het biedt gemakkelijke koppelingsopties voor liquiditeit en introduceert een stabiele munt die bekend staat als QT. Gebruikers kunnen stakings- en liquiditeitsmijnbeloningen verdienen voor hun deelname. Stabiele munten helpen bij het overwinnen van tijdelijk verlies voor liquiditeitsverschaffers omdat ze minder volatiliteit hebben.


Aangezien het ecosysteem wordt ingezet op meerdere blockchain-netwerken, profiteren gebruikers van Quitriam Finance van lagere gaskosten in vergelijking met op Ethereum gebaseerde DEX's.


Houders van QTM krijgen de volgende voordelen:


1. Beloningen inzetten.


2. Beloningen voor liquiditeitsmijnbouw.


3. Bestuursrechten via een secundair token genaamd MC.


4. Lightning-swaps en realtime transactieafwikkeling.


5. Snel handelen zonder toestemming en op een veilige manier.


6. Bewaring van geld blijft te allen tijde bij de gebruiker.


7. Toegang tot hoogproductieve boerderijen.


8. 0,2% van de transactiekosten wordt herverdeeld aan tokenhouders.


Daarnaast zal het Quitriam Finance-team ook helpen bij het lanceren van andere veelbelovende en opkomende cryptocurrency-tokens. Het zal helpen bij het op de markt brengen en aanbieden van andere tokens op de DEX, mogelijk gemaakt door het QTM-platform.


U kunt de QTM-token kopen omdat deze veel gebruiksscenario's heeft en in de toekomst een enorme rally zou kunnen meemaken. Investeer altijd fondsen die in de nabije toekomst niet onmiddellijk nodig zijn, aangezien investeringen in cryptocurrency op de lange termijn grotere winsten opleveren. Leer de kortetermijnvolatiliteit te negeren en fondsen voor een langere periode vast te leggen om mooie rendementen te behalen.


Volg dagelijks de voortgang van de munt om op de hoogte te blijven en pas uw portfolio indien nodig aan.


Meer informatie over Quitriam Finance (QTM)


https://presale.quitriam.io/register


https://quitriam.io/


https://t.me/QUITRIAMFINANCEOFFICIAL


https://twitter.com/quitriamfinance


https://www.instagram.com/quitriam_finance


Disclaimer: Dit is een gesponsord persbericht en is alleen voor informatieve doeleinden. Het weerspiegelt niet de standpunten van Crypto Daily en is ook niet bedoeld om te worden gebruikt als juridisch, fiscaal, investerings- of financieel adviesTrefwoorden:
PRAdvertentie

Dagelijkse cryptografie

De toonaangevende crypto- en blockchain-nieuwssite die de kloof tussen bedrijven, gebruikers en enthousiastelingen 'OVERbrugt'. Aangedreven door een 'symbiotisch hybride model'.
Advertentie
AdvertentieAanbevolen


President van El Salvador blijft sterk na het kopen van de dip

Omstreden Luna geschrapt door grote beurzen terwijl prijs keldert tot ongekend laag

CryptoDaily's Tech Roundup met Adreynn Ashley

Is Tether de volgende in de rij voor een aanval?

Braziliaanse Nubank werkt samen met Paxos om cryptohandel te starten

Advertentie

Recent nieuws

De kracht van influencers - Social Media Marketing in de cryptosfeer


Plan een vervroegd pensioen met Tezos (XTZ), Quitriam Finance (QTM) en Elrond (EGLD)


The Next Best Metaverse Token - Parody Coin (PARO)


President van El Salvador blijft sterk na het kopen van de dip


Omstreden Luna geschrapt door grote beurzen terwijl prijs keldert tot ongekend laag
Volg ons


10k

Fans
67.6k

Fans
28.4k

Fans
23.2

Fans
12k

Fans
120.6k

Fans