Op Ripple gebaseerde overmakingen nu beschikbaar voor 54 miljoen klanten per nieuw Bexs-partnerschap

Op Ripple gebaseerde overmakingen nu beschikbaar voor 54 miljoen klanten per nieuw Bexs-partnerschap
Op Ripple gebaseerde overmakingen nu beschikbaar voor 54 miljoen klanten per nieuw Bexs-partnerschapFacebook
Twitter
Telegram

Kopie URL
Nieuwsvr, 06/03/2022 - 11:25

Tomiwabold Olajide

Bexs Pay zal nu verantwoordelijk zijn voor transacties die via NuPay . worden gedaan


Omslagafbeelding via stock.adobe.com


Disclaimer: de mening die hier wordt gegeven, is geen beleggingsadvies - het wordt alleen ter informatie verstrekt. Het weerspiegelt niet noodzakelijk de mening van U.Today. Elke investering en alle handel brengt risico's met zich mee, dus u moet altijd uw eigen onderzoek doen voordat u beslissingen neemt. We raden af ​​om geld te beleggen dat u zich niet kunt veroorloven te verliezen.

Lees U.TODAY op


Google Nieuws

Bexs Pay, een Ripple-gebruiker, heeft nu weer een nieuwe samenwerking aangekondigd, waarmee Ripple-overmakingsdiensten naar meer dan 54 miljoen Latijns-Amerikaanse gebruikers worden gebracht.


Bexs Pay zal nu verantwoordelijk zijn voor transacties die worden gedaan via NuPay, het online e-commerce betalingssysteem van Nubank. Dit betekent dat Bexs Pay zal optreden als betalingsbemiddelaar voor de 54 miljoen klanten van Nubank.
#Ripple-gebruiker Bexs Pay ondertekent een samenwerking waarbij ze de betalingen voor Nubank's 54 klanten zullen bemiddelen, wat zal leiden tot "een toename van het aantal mensen dat toegang heeft tot internationale producten en diensten, waardoor xbordertransacties verder worden gedemocratiseerd." https://t.co/UPL1bVQwos

— WrathofKahneman (@WKahneman) 2 juni 2022


Het in Brazilië gevestigde Bexs Banco, dat grensoverschrijdende e-commercebetalingen voor miljoenen klanten verwerkt, trad in 2017 toe tot RippleNet om contact te leggen met aangesloten banken in Noord-Amerika, Europa en Azië.


In mei kondigde Nubank, de grootste digitale bank van Brazilië, aan dat het de optie voor klanten had toegevoegd om Bitcoin (BTC) en Ether (ETH) op zijn platform te kopen en verkopen, met de bedoeling om in de nabije toekomst meer cryptocurrencies toe te voegen.Advertenties


Evenzo kondigde de Litouwse online geldtransferprovider FINCI in mei zijn samenwerking met Ripple aan voor grensoverschrijdende betalingen met RippleNet's On-Demand Liquidity. ODL gebruikt XRP om grensoverschrijdende betalingen mogelijk te maken tegen een fractie van de kosten en in een naar verluidt sneller tempo dan traditionele betalingsrails.


XRP wordt 10 en recente updates in de rechtszaak


Op 2 juni 2012 diende Britto coderegels in die 100 miljard tokens creëerden die toen "XNS" werden genoemd. De huidige versie van de XRP Ledger ging echter pas in december 2012 van start. Momenteel zijn er meer dan 72 miljoen grootboeken met succes afgesloten op de XRP Ledger, met een totaal aantal transacties van meer dan 807.000.


Zoals eerder gemeld, heeft de Amerikaanse magistraatrechter Analisa Torres in de zaak Ripple v. SEC een telefonische vergadering gepland voor dinsdag 7 juni om 15:00 uur. EST, om "de hernieuwde bewering van de SEC over het voorrecht van advocaat en cliënt te bespreken met betrekking tot interne documenten met betrekking tot de toespraak van toenmalig directeur Hinman op 14 juni 2018."


Leden van het publiek kunnen nu naar de procedure luisteren via de inbelnummers in de brief die advocaat James K. Filan op Twitter heeft gedeeld.#Ripple Nieuws

Over de auteur


Tomiwabold Olajide


Tomiwabold is een cryptocurrency-analist en een ervaren technisch analist. Hij besteedt veel aandacht aan cryptocurrency-onderzoek, voert uitgebreide prijsanalyses uit en wisselt voorspellingen uit van geschatte markttrends. Tomiwabold behaalde zijn diploma aan de Universiteit van Lagos.