MKR Crypto trotseert marktturbulentie met 30% winst in de week

MKR Crypto trotseert marktturbulentie met 30% winst in de week
Maker's (MKR-USD) MKR crypto ziet glans aangezien het een winst van 30% boekt in de afgelopen zeven dagen


Deze opwaartse klim heeft van MKR een van de beste investeringen gemaakt na de volatiliteit van vorige week


Het netwerk is vooral opmerkelijk als een stablecoin-protocol, gezien het nieuws rond de recente ineenstorting van TerraUSD (UST-USD).
Bron: ShutterstockInvesteerders in digitale valuta zijn de laatste tijd grotendeels aan het wankelen. Er is echter een gelukkige sekte van crypto-getrouwen die de laatste handelsweek viert in plaats van deze te verpesten. Specifiek, degenen die in de MKR-crypto hebben geïnvesteerd, kijken naar forse winsten aangezien het netwerk de rest van de markt verslaat.


Bij het ingaan van het jaar had Maker zeker zijn ups en downs. Het is ver verwijderd van het hoogste punt ooit van bijna $ 6.400. Gedurende de eerste paar maanden van 2022 had de token een reeks pieken en dalen. Toen april kwam, begon MKR aan een gestage en steile afdaling, met een dieptepunt van ongeveer $ 1.000.


De afgelopen dagen zijn deze naam echter veel vriendelijker geweest, wat gezien de huidige marktomstandigheden als een verrassing komt. In de nasleep van zaken als de renteverhoging van de Federal Reserve en de daling van Bitcoin (BTC-USD) tot onder de $ 30.000, is het grootste deel van de markt in het rood gebleven. Maker tart deze trend met een hete week en wat verandering. In de afgelopen zeven dagen heeft de MKR-crypto een winst van ongeveer 30% geboekt. Van de top 50 van grootste projecten naar marktkapitalisatie, is MKR een van de weinige cryptovaluta's die de afgelopen week in het groen heeft gestaan.
MKR Crypto: wat veroorzaakt de stijging van de makerprijzen?


Wat drijft de MKR-crypto eigenlijk zo hoog? Het kunnen zeker de banden van het project met de Dai (DAI-USD) stablecoin zijn. Zoals je je misschien herinnert, waren stablecoins vorige week een hot topic gezien de crash van de UST-prijzen. De ellende van de stablecoin was ook niet van hemzelf. Sinds de crash van het Terra (LUNA-USD) ecosysteem, hebben we ook gezien dat stablecoins Tether (USDT-USD) en DEI (DEI-USD) de-peg van hun $1-waarden.


Dat gezegd hebbende, het ongeluk van het ene project kan het voordeel van het andere zijn. Op dit moment lijkt het erop dat de UST-crash DAI helpt; terwijl UST van de radars van investeerders valt, haalt het token het in. Het is duidelijk dat met minder concurrentie investeerders meer naar het Dai-netwerk sluizen.


Deze verhoogde aandacht voor stablecoins helpt het Maker-netwerk ook om zijn unieke aanpak te laten zien. Maker is relevant voor Dai omdat de community alle wijzigingen in het DAI-protocol opdraagt. Maker is een gedecentraliseerde autonome organisatie (DAO), wat betekent dat MKR-cryptohouders zelf alle beslissingen met betrekking tot het netwerk nemen. In het bijzonder bestaat de Maker DAO om toezicht te houden op het Dai-netwerk.


Maker-gebruikers maken voorstellen over DAI-tweaks, waarop de community kan stemmen. Indien aangenomen, worden deze voorstellen geïmplementeerd door ontwikkelaars. Als ze zien hoe Terra-ontwikkelaars hun hulpverlening zo slecht hebben verknoeid, zouden investeerders kunnen opfleuren bij het idee om zelf toezicht te houden op een netwerk.
Op de publicatiedatum had Brenden Rerick geen (direct noch indirect) posities in de in dit artikel genoemde effecten. De meningen in dit artikel zijn die van de schrijver, onderhevig aan de publicatierichtlijnen van InvestorPlace.com.

Indienen

Artikel afgedrukt van InvestorPlace Media, https://investorplace.com/2022/05/mkr-crypto-defies-market-turbulence-with-30-gain-on-the-week/.


©2022 InvestorPlace Media, LLC

Gesponsorde koppenMeer van InvestorPlace


Marktinzicht, financiële artikelen

Investeringsfouten werden gemaakt op Wall Street, en nu zijn er kansen in overvloed

Door Luke Lango

16 mei 2022Aandelen om te verkopen

Waarom Teladoc-aandelen op dit moment geen remedie hebben?

Door Louis Navellier en de onderzoeksstaf van InvestorPlace

16 mei 2022Dividendaandelen

7 olieaandelen om te kopen met veilige dividenden

Door Ian Bezek

17 mei 2022