Maker (MKR) wordt geconfronteerd met 21% piek in walvisactiviteit: details

Maker (MKR) wordt geconfronteerd met 21% piek in walvisactiviteit: details
Maker (MKR) wordt geconfronteerd met 21% piek in walvisactiviteit: detailsFacebook
Twitter
Telegram

Kopie URL
Nieuwszo, 15/05/2022 - 15:20

Arman Shirinyan

Maker, die op een gegeven moment met ongeveer 100% piekte, meldt ook verhoogde walvisactiviteit


Omslagafbeelding via stock.adobe.com


Disclaimer: de hier geuite mening is geen beleggingsadvies - het wordt alleen ter informatie verstrekt. Het weerspiegelt niet noodzakelijk de mening van U.Today. Elke investering en alle handel brengt risico's met zich mee, dus u moet altijd uw eigen onderzoek doen voordat u beslissingen neemt. We raden af ​​om geld te beleggen dat u zich niet kunt veroorloven om te verliezen.

Lees U.TODAY op


Google Nieuws

Maker-token, dat deze week met meer dan 35% is gestegen en op een gegeven moment 90% winst bereikte, vertoont ook een piek in de activiteit van grote portefeuilles op het netwerk, volgens on-chain-gegevens van Santiment.


De blockchain zag een stijging van 21% in de activiteit van walvissen nadat het token enorme winsten liet zien op de cryptocurrency-markt. Naast een toenemend aantal transacties op portefeuilles met een waarde van meer dan $ 100.000, bezitten belangrijke belanghebbenden momenteel het hoogste percentage van het MKR-aanbod.
🐳 #Maker heeft de afgelopen dagen grote walvisactiviteit gezien, en de grootste piek in $ 100k+ transacties heeft het activum de afgelopen week met +21% en nog eens +18% in de afgelopen dag voortgestuwd. Belangrijke belanghebbenden bezitten een #AllTimeHigh in $MKR-voorraad. https://t.co/l8wd61JT2b pic.twitter.com/Ua2gkAw48I

— Santiment (@santimentfeed) 14 mei 2022


Op 11 mei behaalde MKR in minder dan 24 uur een record van 100% van zijn prijs. Maar vanwege de hoge verkoopdruk op de markt zakte de prijs van het token naar beneden en verloor al zijn groei in een kwestie van uren.


Waarom steeg de prijs van Maker zo plotseling?


Omdat ontwikkelaars recentelijk geen fundamentele updates of nieuws hebben verstrekt, kunnen we concluderen dat de enorme groei van 35% token puur speculatief is en ook verband kan houden met de ondergang van het Terra-ecosysteem.Advertenties

Verwant

Shiba Inu-houders blijven toevoegen terwijl community nieuwe mijlpalen bereiktMaker is de governance-token van het MakerDAO en Maker Protocol, een op Ethereum gebaseerd ecosysteem dat de uitgifte van de DAI-stablecoin mogelijk maakt. Het doel van het token zou de sleutel kunnen zijn tot zijn enorme groei, aangezien gebruikers die geld in UST stablecoin hielden, op zoek zouden kunnen zijn naar alternatieve oplossingen zoals Maker.


Maker is de autoriteit over DAI stablecoins, een door de gemeenschap beheerde gedecentraliseerde stablecoin die soft-pegged is aan de Amerikaanse dollar. De dollarpegging wordt bereikt met behulp van het op cryptocurrency gebaseerde onderpand, gestort in een slim contract.#Maker Nieuws

Over de auteur


Arman Shirinyan

Arman Shirinyan is een handelaar, cryptoliefhebber en SMM-expert met meer dan vier jaar ervaring.


Arman is ervan overtuigd dat cryptocurrencies en de blockchain in de toekomst constant zullen worden gebruikt. Momenteel richt hij zich op nieuws, artikelen met diepgaande analyse van cryptoprojecten en technische analyse van cryptocurrency-handelsparen.