7 goedkope cryptovaluta's om te kopen die serieus over het hoofd worden gezien

7 goedkope cryptovaluta's om te kopen die serieus over het hoofd worden gezien
Als je lacht in het aangezicht van extreem gevaar, dan zijn deze goedkope crypto's die onder de radar vliegen misschien interessant voor je.


Internetcomputer (ICP) - ICP is ontworpen voor de uitbreiding van slimme contracten op een veel grotere schaal, is fundamenteel intrigerend en geprijsd met een ongelooflijke korting tot zijn hoogtepunten.


Qtum (QTUM) — Door gebruik te maken van een proof-of-stake-protocol, streeft Qtum ernaar het open-source karakter van de blockchain te verbeteren en de levensvatbaarheid van mechanismen voor waardeoverdracht te verbeteren.


Bancor (BNT): aangekondigd als het eerste gedecentraliseerde handelsprotocol, is het een puur democratische financiële markt, die talloze potentiële synergieën mogelijk maakt.


OKB (OKB): Een crypto die is vrijgegeven door de OK Blockchain Foundation en de Maltese crypto-uitwisseling, OKEx, OKB biedt enorme ondersteuning en volume.


Kava (KAVA): Een token gekoppeld aan een laag-1 blockchain, KAVA vertegenwoordigt een evolutie in snelheid en gemak en het is ook een van de goedkope crypto's om te kopen.


Kadena (KDA): Door gebruik te maken van de veiligheid van de originele virtuele valuta met een ongekende doorvoer, is KDA zowel utilitair als een van de meest aantrekkelijke goedkope cryptovaluta om te kopen.


Klaytn (KLAY): Gefocust op populaire innovaties zoals de metaverse en gamefi, is KLAY ook het meest risicovolle lid onder goedkope crypto's om te kopen.
Bron: Wit Olszewski / Shutterstock.comSoms botsen redactionele richting en persoonlijke overtuigingen, zoals het geval is met de cryptocurrency-markt, waar ik de lezers van InvestorPlace heb gewaarschuwd om te diep betrokken te raken bij de sector. Toch ben ik me er terdege van bewust dat niet iedereen mijn mening deelt. Verder willen sommige mensen hun risico-opbrengstprofiel verhogen. Als jij dat bent, dan zouden deze goedkope crypto's om te kopen op je radar moeten staan.


Als u een weddenschap op virtuele valuta moet nemen, zullen de meeste analisten u fundamenteel wijzen op bewezen namen zoals Bitcoin (BTC-USD) of Ethereum (ETH-USD). Met meer dan 19.000 munten en tokens tot je beschikking, helpt het echter om je horizon te verbreden. Bovendien heeft de volatiliteit die de wereldwijde markten heeft doen afnemen, een mogelijkheid gecreëerd voor goedkope crypto's om te kopen.


Toch enkele waarschuwende woorden voordat we verder gaan. Eerst ga ik naar de zijlijn, dus als je besluit om verder te gaan, kijk ik vanaf de tribune. Ten tweede zijn deze ideeën minder bekend dan uw virtuele valuta van het hoogste niveau. Hoewel dat het voordeel kan versterken, kan een relatief lager handelsvolume (vergeleken met de majors) ervoor zorgen dat deze goedkope crypto's enorm onvoorspelbaar worden.


Je bent gewaarschuwd.Symbool


Naam


Prijs (vanaf 14:46 GMT, 22-05)


1 maand laag/hoog


ICP


Internetcomputer


$ 8,22


$ 7,86- $ 8,34


QTUM


Qtum


$ 4,07


$ 3,88- $ 4,11


BNT


Bancor


$ 1,37


$ 1,22-$ 2,24


OKB


OKB


$ 12,39


$ 12,11 - $ 12,49


KAVA


Kava


$ 2,79


$ 2,73- $ 2,87


KDA


Kadena


$ 2,61


$ 2,51- $ 2,67


KLAY


Klaytn


$ 0,4656


$ 0,4288- $ 0,4665

Internetcomputer (ICP)Bron: ShutterstockEen van de meer praktische en utilitaire namen onder goedkope crypto's om te kopen, Internet Computer (ICP-USD) vertegenwoordigt een project gericht op de uitbreiding van slimme contracten op grotere schaal. Om iedereen op dezelfde pagina te brengen, zijn slimme contracten ontworpen om "uitvoerbaar" te zijn via gedecentraliseerde protocollen, in tegenstelling tot afhankelijkheid van externe tussenpersonen zoals makelaars of advocaten.


Strikt op basis van goedkope crypto's om te kopen, is ICP moeilijk te negeren. Bij de introductie ruilde de munt in handen voor ongeveer $ 365, hoewel het al snel in een gevestigde range rond $ 40 terechtkwam. Terwijl ik dit schrijf, is ICP slechts een paar cent boven $ 8, wat neerkomt op een daling van ongeveer 98% ten opzichte van de piekprijs.


Dat alleen is natuurlijk niet genoeg om blootstelling aan internetcomputers te rechtvaardigen. De combinatie van bruikbaarheid, relatieve korting en algemeen bewustzijn (het staat op nummer 37 in termen van marktkapitalisatie) maakt het echter een intrigerend idee onder goedkope crypto's om te kopen.
Qtum (QTUM)Bron: ShutterstockEen groeiende controverse onder virtuele valuta, waaronder goedkope crypto's om te kopen, is hun collectieve energieverbruik met betrekking tot mijnbouwinitiatieven. Geavanceerde protocollen zoals proof of stake (PoS) - die de nadruk legt op betrokkenheid van het doelnetwerk in plaats van brute rekenkracht - kunnen de discussie echter positief helpen veranderen. Daarom kan de Qtum-architectuur (QTUM-USD), die gebruikmaakt van PoS, de aandacht trekken van voorstanders van hardcore blockchain.


Daarnaast wil het netwerk het open-source karakter van de blockchain verbeteren, samen met het verbeteren van het waardeoverdrachtmechanisme van de technologie. Met andere woorden, Qtum probeert nog meer gemak en bruikbaarheid toe te voegen aan de bewezen functies van gedecentraliseerde netwerken, waardoor het aantoonbaar minder ambitieus en meer hedendaags relevant wordt.


Voor de geduldige speculant is QTUM een van de goedkope crypto's om te kopen in vergelijking met eerdere pieken. Vorig jaar handelde QTUM rond de $26 en begin 2018 was het op weg naar de driecijferige markering. Op het moment van schrijven handelt de munt iets boven $4.
Banco (BNT)Bron: ARTEMENKO VALENTYN / ShutterstockVolgens zijn website is Bancor (BNT-USD) het eerste gedecentraliseerde handelsprotocol, dat eigenlijk veel diepgaander is dan het op papier lijkt. Zoals u weet, vereist een gecentraliseerde beurs - zoals uw typische aandelenmarkt in een ontwikkeld land - veel bewegende delen en tussenpersonen. Verder maakt de enorme hoeveelheid kapitaal die ermee gemoeid is noodzakelijkerwijs administratieve participatie in de arena tot een ijl concept.


Met Bancor wordt dit hele model op zijn kop gezet. Zoals de website uitlegt, stelt het netwerk handelaren, liquiditeitsverschaffers en ontwikkelaars in staat om deel te nemen aan en een open financiële marktplaats op te bouwen. Sterker nog, er zijn geen toetredingsdrempels. Daarom elimineert Bancor het elitisme dat vaak wordt aangetroffen in topbeurzen op de investeringsmarkt.


Of dat zich nu vertaalt in een robuust voordeel voor BNT, is een ander verhaal. Wat het echter aantrekkelijk maakt, is dat het een van de goedkope crypto's is om te kopen voor speculanten. Tegen een prijs van ongeveer $ 1,37 is het aanzienlijk minder dan de piek van vorig jaar van meer dan $ 9 per pop.
OKB (OKB)Bron: Piotr Swat / Shutterstock.comVolgens Coinmarketcap.com is OKB (OKB-USD) een "cryptocurrency vrijgegeven door de OK Blockchain Foundation en de Maltese crypto-uitwisseling, OKEx. De beurs is een van de grootste ter wereld en staat momenteel op de derde plaats in liquiditeit, vierde in handelsvolume en biedt een brede selectie handelsparen.


Het belangrijkste voordeel voor OKB is de enorme ondersteuning en het handelsvolume, vooral omdat het een van de goedkope crypto's is om te kopen, een paar plaatsen buiten de top 50 van digitale activa gerangschikt op marktkapitalisatie. Nogmaals, met meer dan 19.000 crypto's om uit te kiezen, lopen rivaliserende altcoins het risico zombies te worden als ze geen aandacht trekken. Tot dusverre richten veel oogballen zich op OKB, wat gokkers enig vertrouwen geeft.


Om eerlijk te zijn, OKB is een van de meest risicovolle ideeën onder goedkope crypto's om te kopen vanwege de zorgwekkende technische houding. Na een beslissend bullish trendkanaal vanaf het debuut in 2019 tot ongeveer half januari van dit jaar, kreeg het traject plotseling een bearish kanteling. Eerlijk gezegd moet het snel hoger worden of mogelijk verder dalen.
Kava (KAVA)Bron: shutterstock.com/Ivan BabydovAanvankelijk veranderde Bitcoin de wereld toen het het concept van de blockchain en gedecentraliseerde financiële toepassingen introduceerde. Er waren niet langer menselijke tussenpersonen nodig om activa van economische waarde tussen mensen en over de grenzen heen over te dragen. Innovaties zitten echter zelden stil, maar komen met veel voorstellen voor verbetering, wat ons bij Kava (KAVA-USD) brengt.


Een van de meer technisch geavanceerde goedkope crypto's om te kopen, het Kava-netwerk is een laag-1-blockchain, wat betekent dat het oplossingen samenbrengt om een ​​onderliggend basisprotocol te verbeteren, vaak om grotere schaal mogelijk te maken. In dit geval combineert Kava de snelheid en interoperabiliteit van het Cosmos (ATOM-USD) netwerk met de ontwikkelingsdiscipline van Ethereum.


Wat vooral interessant zou moeten zijn voor handelaren, is dat KAVA een balans vindt tussen goedkope crypto's om te kopen, en fundamentele relevantie biedt met een toegangspunt dat niet helemaal zin heeft om vallende messen te vangen. Toch zit KAVA sinds augustus vorig jaar vast in een bearish trendkanaal, dus voorzichtigheid en extreme due diligence zijn geboden.
Kadena (KDA)Bron: Vorm uw merk / Shutterstock.comHoewel veel analisten – zo niet de meeste inmiddels – het erover eens zijn dat Bitcoin een gamechanger is geweest op de kapitaalmarkten, is een van de technische problemen het relatief achterblijvende karakter ervan. Kortom, de maker (s) van Bitcoin hadden blijkbaar niet geanticipeerd hoe populair het zou worden en daarom is de architectuur nogal verouderd door moderne blockchain-normen. Dus dat is waar Kadena (KDA-USD) probeert de dag te redden.


Gebruikmakend van een proof-of-work (PoW) -protocol, combineert Kadena het PoW-consensusmechanisme dat ten grondslag ligt aan Bitcoin met DAG-principes (directed acyclic graph) om een ​​meer schaalbare versie van BTC te maken. Kortom, Kadena integreert de beveiliging van de originele crypto terwijl het enorm hogere uitvoeringssnelheden biedt. Het is Bitcoin opnieuw uitgevonden, waardoor KDA een van de meer aanlokkelijke goedkope crypto's is om te kopen.


Op het moment van schrijven worden Kadena-munten verhandeld voor minder dan $ 3. Tijdens het hoogtepunt van de rally van november vorig jaar, was KDA geprijsd boven $ 24, een opmerkelijke vergelijking met zijn "penny stock"-dagen. Toch zal KDA tractie moeten opwekken om vertrouwen te winnen bij geschokte handelaren.
Klaytn (KLAY)Bron: ShutterstockHet is bekentenistijd. Van de goedkope crypto's die ik op deze lijst kan kopen, heb ik het minste vertrouwen in Klaytn (KLAY-USD). Het is niet dat ik het project per se niet leuk vind. De focus op populaire innovaties zoals de metaverse en gamefi baart me echter zorgen. Persoonlijk zie ik geen verbonden oplossingen zoals de metaverse ergens heen gaan, omdat het niets lijkt te verbeteren.


Kortom, de metaverse is een antwoord op een vraag die niemand stelt. Omdat internet een levendige plek is voor meningen, weet ik zeker dat miljoenen, zo niet miljarden het daar niet mee eens zijn. Dat is prima. Als je nog een reden wilt om voorzichtig te zijn met KLAY, dan is het de onderliggende technische houding.


Op zijn hoogtepunt in maart 2021 werd de Klaytn-munt verhandeld voor meer dan $ 4 per stuk. Vandaag handelt het voor iets minder dan 47 cent, wat een verbluffende daling is. De ernst en snelheid van de achteruitgang dit jaar suggereert echter dat er meer pijn zou kunnen komen. Toch kunnen de meest gewaagde risico's soms levensveranderende winstgevendheid opleveren.


Ik laat het aan jou over om te beslissen wat je denkt dat het lot van KLAY zal zijn.


Op de publicatiedatum had Josh Enomoto een LANG positie in BTC en ETH. De meningen in dit artikel zijn die van de schrijver, onderhevig aan de publicatierichtlijnen van InvestorPlace.com.
Josh Enomoto, voormalig senior bedrijfsanalist voor Sony Electronics, heeft geholpen bij het sluiten van grote contracten met Fortune Global 500-bedrijven. In de afgelopen jaren heeft hij unieke, kritische inzichten geleverd voor de investeringsmarkten, evenals voor verschillende andere sectoren, waaronder juridische zaken, bouwmanagement en gezondheidszorg.
QtumBancorOKBKavaKadenaKlaytnInternet Computer