Verhoog uw winst met deze 3 crypto's: Ethereum Classic (ETC), Quitriam Finance (QTM) en VeChain (VET)

Verhoog uw winst met deze 3 crypto's: Ethereum Classic (ETC), Quitriam Finance (QTM) en VeChain (VET)
Home » Nieuws » Blockchain-nieuws

BlockchainNieuws

- 13 mei 2022

3 minuten lezen
Verhoog uw winst met deze 3 crypto's: Ethereum Classic (ETC), Quitriam Finance (QTM) en VeChain (VET)

Wilt u uw cryptocurrency-winsten vergroten? Lees verder om meer te weten te komen over drie hoogwaardige crypto's die uw rendement op de lange termijn kunnen vergroten. Een goede beleggingsportefeuille bestaat uit crypto's met uiteenlopende gebruiksscenario's en een hoog groeipotentieel. De 3 cryptocurrencies die hieronder zijn geselecteerd en besproken, kunnen een hoog rendement opleveren. Deze drie tokens zijn: Ethereum Classic (ETC), Quitriam Finance (QTM) en VeChain (VET). Laten we meer te weten komen over deze 3 munten en waarom ze als langetermijnweddenschappen moeten worden beschouwd.

Ethereum Classic wordt verzameld door walvissen

De Ethereum Classic cryptocurrency is de originele versie van de Ethereum blockchain. Toen de huidige Ethereum-supporters besloten te fork, bleven supporters van de originele klassieke versie en slaagden erin om een ​​sterk ecosysteem op te bouwen. Ze geloofden in het principe "Code is Law" en de inspanningen beginnen vruchten af ​​te werpen. Walvissen verzamelen sterke volumes met een onbekende walvis die voor $ 3,2 miljoen aan ETC-tokens koopt. Dit lijkt te anticiperen op een bullish rally die zou kunnen worden geactiveerd na de volledige lancering van de mystieke hard fork. De ETC-token handelde op het moment van schrijven voor $ 24,02 en kan periodiek worden toegevoegd om enorme volumes te verzamelen.

Voorverkoop fase 2 van Quitriam Finance eindigt binnenkort

De tweede fase van de voorverkoop van de Quitriam Finance Token eindigt op 13 mei 2022. Je kunt de QTM Token hier via de voorverkoop kopen en tegen zeer aantrekkelijke prijzen krijgen.

De Quitriam Finance Token heeft al een prijspiek van 49,9% gezien en zou kort na de notering een sterke rally kunnen zien. Je hebt ook recht op een bonus van 5% tijdens de voorverkoopperiode.

De QTM-token zal worden gebruikt om het Quitriam Finance-ecosysteem van stroom te voorzien, dat zal bestaan ​​uit een gedecentraliseerde uitwisseling, NFT-lanceerplatform, token-lanceerplatform en incubator die aankomende blockchain-projecten zullen helpen en hen door de lijstfase zullen leiden.Het gedecentraliseerde platform, mogelijk gemaakt door QTM Token, heeft geen toestemming en het geld blijft te allen tijde in uw bewaring. De DEX van Quitriam Finance maakt het uitwisselen van tokens over meerdere blockchain-netwerken mogelijk, zodat de bestelling snel wordt uitgevoerd door routering en indien nodig op zoek naar liquiditeit op alternatieve blockchains. Interoperabiliteit helpt gebruikers om lage prijzen te krijgen, omdat ze in tijden van congestie kunnen overschakelen naar een netwerk naar keuze.Het Quitriam Finance-ecosysteem wordt beheerd via een token dat bekend staat als MC, waarmee gebruikers kunnen stemmen over voorstellen en kunnen beslissen over de toekomst van de site. Gezien het nut ervan, zou de QTM-token een fors rendement kunnen opleveren voor zijn houders.

VeChain gaat een technisch partnerschap aan met Amazon Web Services

De Vechain Foundation heeft een technische samenwerking aangekondigd tussen VeCarbon en Amazon Web Services. VeCarbon is vorig jaar opgericht en richt zich op het ontwikkelen van een koolstofneutrale digitale infrastructuur door gebruik te maken van blockchain-technologie en betrouwbare MRV-oplossingen voor koolstofemissie mogelijk te maken. Amazon Web Services en VeCarbon zullen hun krachten bundelen om cloud-to-edge slimme koolstofbeheertechnieken te bouwen op basis van IoT-toepassingen en helpen bij een gegevensgestuurde aanpak om koolstofbeheerprogramma's te verminderen en te helpen. De VeChain-token handelde op het moment van schrijven voor $ 0,04 en blijft een sterke gok omdat het erin is geslaagd om sterke partnerschappen aan te gaan met enkele van de grootste namen in de branche.

De drie hierboven genoemde tokens kunnen op lange termijn een aanzienlijk rendement opleveren. Vergeet niet om due diligence uit te voeren voordat u in een cryptocurrency investeert. Blijf op de hoogte van de voortgang van de munten waarin u heeft geïnvesteerd, aangezien cryptocurrencies volatiel zijn en snel reageren op marktgeruchten. U kunt de voortgang van QTM Token volgen via de onderstaande links.

Meer informatie over Quitriam Finance (QTM)

https://presale.quitriam.io/register

https://quitriam.io/

https://t.me/QUITRIAMFINANCEOFFICIAL

Tweets door quitriamfinance

https://www.instagram.com/quitriam_finance


BlockchainNieuwsGerelateerd nieuws

LUNA stierf na 1.911,665% toevoerpomp, nu op $ 0.00001

TerraUSD: belangrijke beurzen hebben een aantal stablecoins verwijderd

Neo-prijsanalyse: NEO wint bearish momentum op $ 11,11

Europese Commissie heeft 'sterke bedenkingen' over markten in concept van crypto-activa

SAND-prijsanalyse: SAND wint aan waarde op $ 1,4

Verhoog uw winst met deze 3 crypto's: Ethereum Classic (ETC), Quitriam Finance (QTM) en VeChain (VET)