Top 5 slechtst presterende crypto's voor de week - week 18

Top 5 slechtst presterende crypto's voor de week - week 18
De afgelopen dagen is de cryptomarkt doorgegaan met het posten van dalende prestaties over verschillende tokens. Hoewel de markt een comeback heeft geprobeerd, vertonen de tokens lichte tekenen van een bullish beweging. Ongeveer acht van de top tien tokens zien de afgelopen dagen een dalende run. Een typisch voorbeeld is Bitcoin, dat zich al een tijdje in de bearish zone bevindt, maar geleidelijk aan op weg is naar de top. Andere tokens zien echter slechtere prestaties om de afgelopen week af te ronden. Dit artikel gaat in op de top 5 van slechtst presterende tokens in de cryptomarkt van de afgelopen zeven dagen.

Top 5 slechtst presterende cryptovaluta's voor de week
Word lid van de Chat Discord


De meeste tokens op de cryptomarkt proberen al een tijdje de bearish zone te verlaten. Verschillende factoren, waaronder de reactie van de markt, hebben hen echter niet geholpen om dat doel te bereiken. Hoewel analisten de tokens hebben getipt om de komende weken betere prestaties te leveren, valt nog te bezien wat voor soort prestaties de tokens zullen zien. In dat opzicht vindt u hieronder de top 5 tokens met de slechtste prestaties van de afgelopen zeven dagen;#1 ApeCoin (APE; -45,15%)


Fig. 1 APE/USDT 1-DAAGSE HANDELSGRAFIEK - TradingView


Het ApeCoin-token staat bovenaan de lijst van de slechtst presterende cryptovaluta voor deze week, met een prestatiedaling van 45,15% in de afgelopen zeven dagen. ApeCoin is een gedecentraliseerd project gelanceerd door Yuga Labs. Het ApeCoin-token fungeert als het oorspronkelijke token van het APE-ecosysteem. Het token heeft zoveel toepassingen in het hele ecosysteem, ontworpen door de stichting die toezicht houdt op haar activiteiten. Houders van het token kunnen via het systeem van de stichting samenwerken om het toestemmingloos te maken. Het stelt houders ook in staat om betrokken te zijn bij de DAO op het ecosysteem. Houders staan ​​ook open voor andere onderdelen die niet zijn toegestaan ​​voor buitenstaanders. Deze aspecten omvatten games, services en andere projecten op het platform. Het token is beschikbaar op Ethereum en maakt gebruik van het proof of work-mechanisme dat door de blockchain wordt gebruikt. ApeCoin wordt momenteel verhandeld voor $ 12,85, een daling van 3,52% in de afgelopen 24 uur. Het token heeft een marktkapitalisatie van $ 3.660.648.254 en een handelsvolume van $ 975.141.792 in de afgelopen 24 uur.#2 Nexo (NEXO; -29,85%)


Fig.2 NEXO/USDT 1-DAAGSE HANDELSGRAFIEK - TradingView


Op de tweede plaats in de slechtst presterende cryptovaluta voor deze week, hebben we Nexo, met een daling van 29,85% in de afgelopen zeven dagen. Nexo is een blockchain-platform dat handelaren leningen biedt die worden ondersteund door diverse digitale activa op de markt. Handelaren die geïnteresseerd zijn in het nemen van leningen op het platform, moeten een ondersteund actief storten om de lening aan te gaan. Het platform biedt leningen in stablecoins en ondersteunt onderpand in BTC, LTC en andere tokens. Met behulp van het Nexo-token kunnen gebruikers beloningen verdienen door het op het platform te vergrendelen. Om de voordelen te behalen, geeft het platform kortingen op leningen. NEXO, de native token van het platform, wordt momenteel verhandeld voor $ 1,97, met een daling van 0,37% in de afgelopen 24 uur. De marktkapitalisatie en het handelsvolume van het token zijn respectievelijk $ 1.102.883.477 en $ 26.772.560.#3 Stepn (GMT; -28,72%)


Fig. 3 GMT/USDT 1-DAAGSE HANDELSTABEL – TradingView


Op de derde plaats voor de slechtst presterende crypto voor deze week, hebben we het STEPN-project met een bearish prestatie van 28,72%. Het Stepn-project is een web3-app gebouwd op de Solana-blockchain. Het platform combineert de gebruikelijke play-to-earn-technologie met een nieuw fitnessplan. Dit nieuwe concept staat bekend als bewegen om te verdienen, wat heel anders is dan het gebruikelijke P2E-systeem. Om het spel te spelen, kopen gebruikers NFT's in de vorm van sneakers waarmee ze geld kunnen verdienen terwijl ze lichamelijke gezondheidsactiviteiten uitvoeren, zoals joggen en hardlopen. Het project wil dat gebruikers hun gezonde levensstijl verbeteren en tegelijkertijd digitale activa verdienen. De app maakt gebruik van een concept genaamd proof of movement door gebruikers te verplichten hun GPS aan de applicatie te koppelen om te laten zien dat ze de bewegingen uitvoeren. De native token van het platform, GMT, wordt momenteel verhandeld voor $2,68, met een winst van 10,72% in de afgelopen 24 uur. Het handelsvolume ligt rond de $ 1.766.428, terwijl de marktkapitalisatie in de afgelopen 24 uur rond de $ 1.596.842.324 ligt.#4 Cronos (CRO; -24,41%)


Fig. 4 CRO/USDT 1-DAAGSE HANDELSTABEL - TradingView


Cronos staat deze week op de vierde plaats met een prestatie van -24,41% in de afgelopen zeven dagen. CRO is de native digitale asset die is ontwikkeld in de Cronos-keten. De beroemde crypto-uitwisseling, Crypto.com, ontwierp de blockchain. Het project is bedoeld om mensen in staat te stellen meer digitale activa te gebruiken en tegelijkertijd de afhankelijkheid van contant geld te verminderen. Het wil ook de bescherming van gebruikersidentiteiten en gegevens verhogen. De blockchain fungeert ook als de onderliggende technologie achter de mobiele app die gebruikers gebruiken om transacties uit te voeren. De native token, CRO, wordt momenteel verhandeld tegen $ 0,278, met een stijging van 1,27% in de afgelopen 24 uur. Het handelsvolume van het token is $ 37.769.170, terwijl de marktkapitalisatie rond de $ 7.030.865.744 ligt.#5 Filecoin (FIL; -22,87%)


Fig. 5 FIL/USDT 1-DAAGSE HANDELSTABEL – TradingView


Filecoin maakte de lijst voor deze week af met een daling van -22,87% in de afgelopen zeven dagen. Het Filecoin-project fungeert als een gedecentraliseerd opslagmedium in de markt. Het is bedoeld om alle belangrijke informatie over de keten te kunnen opslaan. Het project wil de keten van de meeste gecentraliseerde opslag doorbreken en mensen helpen informatie op te slaan zonder om gebruikersinformatie te vragen. Informatie die op het gedecentraliseerde platform is opgeslagen, kan ook overal worden hersteld. Het native token van de blockchain, FIL, wordt momenteel verhandeld voor $ 13,74, met een winst van 1,35% in de afgelopen 24 uur. Het heeft een handelsvolume van $ 450.383.559 en een marktkapitalisatie van $ 2.747.447.004.Wat u moet doen tijdens een marktdaling?Het is bekend dat de cryptomarkt erg volatiel is, aangezien de prijzen van tokens de neiging hebben om te stijgen en dalen, afhankelijk van een aantal factoren. Sommige handelaren hebben echter geld kunnen verdienen ondanks dalingen die door tokens zijn geboekt. Het is altijd aan te raden dat handelaren tokens kopen wanneer de prijzen laag zijn. Dit komt omdat handelaren de activa kunnen verkopen en enorme winsten kunnen maken wanneer de kosten van de tokens uiteindelijk stijgen. Andere handelaren zijn echter afhankelijk van hun strategieën om winst te maken op de markt. Het is ook raadzaam om onderzoek te doen, omdat sommige tokens vanwege andere factoren mogelijk nooit een grote stijging zullen veroorzaken.

ConclusieDe cryptomarkt blijft proberen terug te komen van een enorme daling. Hoewel het goed werk heeft geleverd in vergelijking met de afgelopen week, staat de markt nog steeds ongeveer 0,6% short. Er zijn echter tekenen dat dingen de komende dagen kunnen veranderen door de toestroom van handelaren in de sector. Hoewel de meeste van deze nieuwe handelaren de DeFi-sector betreden, zou het er goed aan doen om het moreel van de hele markt een boost te geven. Handelaren mogen niet vergeten te diversifiëren tijdens deze periode van marktdaling, omdat dit hun investeringen zou redden.Altcoin Crypto Filecoin TradingBekijken


delendelendelentweetendelen

Misschien vind je dit ook leuk


Altcoin Bitcoin Nieuws Crypto CRYPTOCAP Financiën Nieuws HandelBekijken

Warren Buffet haat crypto! Hier is alles wat hij zei om de cryptoprijzen te verlagen!
6 mei 2022Blockchain Crypto CRYPTOCAP DeFi NFT TradingView

Elon verandert Twitter-foto in BAYC, maar was niet onder de indruk! Binnenkort crashen?
4 mei 2022Altcoin Crypto GALA Harmony TradingBekijken

Top 5 slechtst presterende cryptovaluta van de week 17
1 mei 2022
Meer van Altcoin


Wallfair Crypto Update 2022: Oplichting en illegale praktijken - Ponzi veel?

Geplaatst op 8 mei 2022 CryptoTicker 0

In dit artikel leggen we verdere illegale praktijken en bedrog bloot die werden gedaan door Wallfair crypto en zijn CEO Sebastian …

Wat is het internet der dingen? Maak kennis met de top 3 IoT Crypto-projecten!

Geplaatst op 7 mei 2022 Owotunse Adebayo 0

In dit artikel wordt uitgebreid ingegaan op het internet der dingen, wat u ervan kunt verwachten en de top ...

Tron USDD stablecoin gaat live! TRX kopen voordat het MOONS +100%?

Geplaatst op 6 mei 2022 Rudy Fares 0

Zal Tron USDD stablecoin TRX zwaar beïnvloeden? Lees verder om te zien hoe u snel geld kunt verdienen...