Technische analyse: LUNA, AMP-sprong meer dan 20% hoger op vrijdag

Technische analyse: LUNA, AMP-sprong meer dan 20% hoger op vrijdag
Technische analyse: LUNA, AMP-sprong meer dan 20% hoger op vrijdag


Crypto-markten leken de recente volatiliteit tijdelijk van zich af te schudden, waarbij AMP opnieuw de bulls van de dag aanvoerde. Terra's LUNA steeg ook en klom met maar liefst 20% tijdens de handelssessie van vrijdag.


AMP


AMP handelt momenteel meer dan 24% hoger in de sessie van vandaag en klimt naar het hoogste niveau sinds afgelopen zaterdag.


De rally van vrijdag in AMP volgde gisteren op een valse uitbraak, op de bodem van $ 0,0239, met prijzen die nu iets boven de weerstand worden verhandeld.


Het plafond voor AMP/USD ligt op het niveau van $ 0.2950, ​​en dit werd marginaal doorbroken, aangezien de prijzen stegen tot een intraday-high van $ 0.02993.

AMP/USD – dagelijkse grafiek

Het was minder dan 24 uur geleden dat AMP op een lage $ 0,02337 handelde, maar bullish druk lijkt de onzekerheid buiten de markt te hebben geschud.


Als gevolg van deze stijging steeg de 14-daagse RSI naar een hoogste punt in 10 dagen van 47,8, een niveau dat de afgelopen sessies als weerstand heeft gediend.


Als we zien dat het momentum omhoog blijft gaan, zou dit plafond heel goed kunnen worden doorbroken en zou AMP binnenkort kunnen handelen op hoogtepunten van meerdere weken.

Terra (LUNA)


De op één na grootste winst vandaag was LUNA, die in de afgelopen zeven handelsdagen met bijna 40% is gestegen.


Op het moment van schrijven steeg LUNA/USD op vrijdag naar een hoogtepunt van $68,80, na vier opeenvolgende dagen van sterke winsten.


LUNA handelde gisteren op een dieptepunt van $ 56,62, wat toen volgde op een doorbraak van zijn weerstand van $ 61,30, wat de belangrijkste katalysator was voor de winst van vandaag.

LUNA/USD – dagelijkse grafiek

Bulls voor de langere termijn besloten om opnieuw deel te nemen zodra deze uitbraak plaatsvond, en duwden de prijzen naar hun hoogste niveau in de afgelopen vier weken.


De 14-daagse RSI volgt momenteel ook het hoogste punt in zes weken, na een onderbreking van het 58-weerstandsniveau.


Veel stieren richten zich waarschijnlijk op $ 70,00 als een mogelijk exitpunt.

Tags in dit verhaalamp, AMP Luna, AMP-markten, Analyse, Bulls, crypto-activa, LUNA, Technische analyse, Terra, terra (LUNA)Kunnen we dit morgen al zien gebeuren? Laat ons uw mening weten in de opmerkingen.
Eliman DambellEliman brengt een gediversifieerd standpunt naar marktanalyse, nadat hij heeft gewerkt als makelaarsdirecteur, docent detailhandel en marktcommentator in Crypto, Aandelen en FX.
Wekelijkse NFT-verkopen blijven dalen, Google Trends-gegevens tonen NFT-query's met 45% gedaald in 30 dagen
MARKTEN EN PRIJZEN | 39 minuten geleden
Geopolitieke risico's en zorgen over Oekraïne schudden aandelen, cryptocurrencies - goud stijgt hoger
MARKTEN EN PRIJZEN | 2 dagen geleden
Afbeeldingscredits: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Vorig artikel
Russische Bitcoin-mijnbouw beoordeeld te midden van conflict met Oekraïne, grote ETH-pool annuleert service aan Rusland
Volgend artikel
Wekelijkse NFT-verkopen blijven dalen, Google Trends-gegevens tonen NFT-query's met 45% gedaald in 30 dagen

Disclaimer: dit artikel is alleen voor informatieve doeleinden. Het is geen direct aanbod of verzoek tot een aanbod om te kopen of verkopen, of een aanbeveling of goedkeuring van producten, diensten of bedrijven. Bitcoin.com geeft geen investerings-, belasting-, juridisch of boekhoudkundig advies. Noch het bedrijf, noch de auteur is verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies veroorzaakt of beweerd te zijn veroorzaakt door of in verband met het gebruik van of het vertrouwen op de inhoud, goederen of diensten die in dit artikel worden genoemd.


Lees disclaimer

Reacties weergeven


Meer populair nieuws

Voor het geval je het gemist hebt
Farmville Creator Zynga lanceert NFT Games, zegt Blockchain Lead van Gaming Firm

De Amerikaanse social game-ontwikkelaar Zynga heeft plannen om in de nabije toekomst non-fungible token (NFT) games te lanceren. Zynga's vice-president van blockchain, Matt Wolf, vertelde de pers dat het bedrijf op dit moment naar de cyclus kijkt en "uitzoekt ... lees meer.

Studenten die crypto in slaapzalen ontginnen, kunnen strafrechtelijk vervolgd worden in Rusland, zegt advocaat

Wereldwijde regelgevers 'gaan op volle kracht' op Crypto - ambtenaar zegt 'huidige structuur is niet langer geschikt voor het doel'

De stad Miami krijgt een uitbetaling van $ 5,25 miljoen van Miamicoin terwijl MIA 88% lager is dan de hoge prijs

Inflatie VS stijgt naar 7,5%, CPI stijgt in hoogste tempo in 40 jaar, burgers zien weinig loonsgroei