Technische analyse: Cosmos, Harmony-prijzen stijgen zaterdag

Technische analyse: Cosmos, Harmony-prijzen stijgen zaterdag
Technische analyse: Cosmos, Harmony-prijzen stijgen zaterdag


Cosmos (ATOM) en harmonie (ONE) waren enkele van de grote winnaars van vandaag, aangezien de wereldwijde cryptomarktkapitalisatie met 1,23% was gestegen om het weekend te beginnen. Terra (LUNA) was ook hoger en breidde zijn recente winst uit tot een zesde opeenvolgende handelssessie.


Kosmos (ATOM)


Cosmos (ATOM) handelt momenteel meer dan 13% hoger in de sessie van vandaag en klimt naar het hoogste niveau sinds 17 februari.


De rally van zaterdag in ATOM/USD zag de prijzen kort doorbreken van het weerstandsniveau van $29,10 en bereikte daarbij een intraday-high van $29,36.


Deze stijging komt op het moment dat de 14-daagse RSI klom naar het hoogste punt in vijf weken en volgt momenteel op 52,09, na een pauze boven 50,40.

ATOM/USD – dagelijkse grafiek

De high van vandaag komt minder dan 24 uur nadat ATOM op een dieptepunt van $ 25,27 handelde, terwijl de prijzen zich herstelden tot ondersteuning van $ 26,10.


Ondanks de recente dalende driehoek op deze grafiek, is het prijsmomentum langzaam beginnen te stabiliseren, waarbij de voortschrijdende gemiddelden zijwaarts evolueerden.


Velen zien dit als een teken van een ommekeer op langere termijn, en sommigen mikken al op het punt van $ 30,00.Harmonie (EEN)


De grootste winst vandaag was ongetwijfeld Harmony (ONE), die in de 24-uurs handel met bijna 20% is gestegen.


Op het moment van schrijven steeg ONE/USD op zaterdag naar een hoogtepunt van $0,1612, na een tweede opeenvolgende dag van sterke winsten.


ONE handelde gisteren op een dieptepunt van $0,1314, wat kwam toen de prijzen van de lange termijn bodem van $0,1249 verwijderden.


Dit was dicht bij het laagste niveau voor ONE sinds eind september, en werd gevolgd door een stijging naar weerstand op $ 0,1650.

ONE/USD – dagelijkse grafiek

De 14-daagse RSI volgt momenteel ook het hoogste punt in tien dagen, na een onderbreking van het weerstandsniveau van 41,70.


Als dit momentum zich in deze richting voortzet, zullen veel stieren waarschijnlijk uitgaan van $ 0,2000.

Tags in dit verhaalkosmos (ATOM), Harmony, OneZouden we dit de komende week kunnen zien gebeuren? Laat ons uw mening weten in de opmerkingen.
Eliman DambellEliman brengt een gediversifieerd standpunt naar marktanalyse, nadat hij heeft gewerkt als makelaarsdirecteur, docent detailhandel en marktcommentator in Crypto, Aandelen en FX.
Bitcoin, Ethereum technische analyse: BTC klimt zaterdag naar $ 40.000
MARKT UPDATES | 6 uur geleden


Bitcoin, Ethereum Technische analyse: Bitcoin herstelt tijdelijk, na Russische invasie van Oekraïne
MARKT UPDATES | 1 dag geleden
Afbeeldingscredits: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Vorig artikel
Volwassen filmster Lana Rhoades verwijdert Twitter-account nadat NFT-project werd bekritiseerd
Volgend artikel
Verbod op mijnbouw in China verslechterde de koolstofvoetafdruk van Bitcoin, studieclaims

Disclaimer: dit artikel is alleen voor informatieve doeleinden. Het is geen direct aanbod of verzoek tot een aanbod om te kopen of verkopen, of een aanbeveling of goedkeuring van producten, diensten of bedrijven. Bitcoin.com geeft geen investerings-, belasting-, juridisch of boekhoudkundig advies. Noch het bedrijf, noch de auteur is verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies veroorzaakt of beweerd te zijn veroorzaakt door of in verband met het gebruik van of het vertrouwen op de inhoud, goederen of diensten die in dit artikel worden genoemd.


Lees disclaimer

Reacties weergeven


Meer populair nieuws

Voor het geval je het gemist hebt
India zal Crypto in dit stadium niet legaliseren of verbieden, bevestigt de minister van Financiën

De Indiase minister van Financiën heeft de huidige status van het cryptobeleid in India onthuld, inclusief of crypto in het land zal worden gelegaliseerd of verboden. De vraag rond de legitimiteit van cryptocurrency werd in het parlement opgeworpen nadat de regering had aangekondigd dat ... lees meer.

Deponeringen van handelsmerken bij McDonald's duiden op het voornemen van Fast Food Giant om Metaverse Restaurants te produceren

Wereldwijde regelgevers 'gaan op volle kracht' op Crypto - ambtenaar zegt 'huidige structuur is niet langer geschikt voor het doel'

Inflatie VS stijgt naar 7,5%, CPI stijgt in hoogste tempo in 40 jaar, burgers zien weinig loonsgroei

RBI: Cryptocurrency is een grote bedreiging voor de macro-economische en financiële stabiliteit in India