Stellaire prijsanalyse: XLM meldt bullish herstel naarmate de prijs terugkeert naar $ 0,148

Stellaire prijsanalyse: XLM meldt bullish herstel naarmate de prijs terugkeert naar $ 0,148
Home » Nieuws » Altcoin Nieuws

Aamir Sheikh

- 3 juni 2022

3 minuten lezen
Stellaire prijsanalyse: XLM meldt bullish herstel naarmate de prijs terugkeert naar $ 0,148TL; DR-uitsplitsing

Stellaire prijsanalyse toont bullish prijsactie.

Weerstand voor XLM is aanwezig op $ 0,161.

Ondersteuning voor XLM is aanwezig voor $ 0,130.Stellaire prijsanalyse wijst op een bullish prijsbeweging voor vandaag, nadat de markttendensen op 1 juni 2022 waren verschoven. De prijswaarde, na een correctie naar $ 0,136, begon te herstellen en herstelt zich nog steeds voor de tweede dag. De wekelijkse analyse heeft ook gezien dat stieren de leiding namen en de muntwaarde naar $ 0,148 brachten. Verder kan worden voorspeld dat de prijsniveaus hoger zullen worden naarmate de trendlijn de Stellar-prijs ondersteunt.

XLM/USD 1-daagse prijsgrafiek: Bulls leiden de prijs naar $ 0,148 en winnen zes procent aan waarde

De eendaagse Stellar-prijsanalyse nam een ​​prijsstijging waar vanwege de aanhoudende bullish golf. Cryptocurrency overwon de plotselinge druk van de beren en de prijsniveaus zijn verbeterd tot $ 0,148 vandaag en hebben de afgelopen 24 uur meer dan zes procent aan waarde gewonnen. De verwachting is dat ze een nieuw hoogtepunt zullen bereiken boven het eerste weerstandsniveau van $ 0,150 als het bullish momentum aanhoudt. De munt meldt ook een enorme waardestijging van 21,62 procent in de afgelopen week, wat de bullish dominantie laat zien.
XLM/USD 1-daagse prijsgrafiek. Bron: Tradingview
Het voortschrijdend gemiddelde (MA) toont ons de gemiddelde waarde zoals berekend gedurende de maand, d.w.z. $ 0,135, wat boven de SMA 50-curve ligt. De afgelopen week heeft de prijs geholpen om te stijgen, dit resulteerde ook in een relatief hoge Relative Strength Index (RSI)-score van 53. De curve van de indicator is opwaarts, wat de koopactiviteit op de markt weergeeft.

Omdat de afgelopen week een scherpe bullish trend is geweest, is de volatiliteit ook toegenomen, aangezien de Bollinger-bands een lichte divergentie vertonen. De Bollinger-bands breiden uit en de bovenste band heeft het prijsniveau van $ 0,151 bereikt, wat de weerstand vertegenwoordigt, terwijl de onderste tegelijkertijd $ 0,117 bereikte, wat de ondersteuning voor de XLM-prijs vertegenwoordigt.

Stellaire prijsanalyse: recente ontwikkelingen en verdere technische indicaties

De Stellar-prijsanalyse van 4 uur laat een progressie van groene kandelaars zien die de afgelopen 28 uur een continue stijging van de prijsniveaus laten zien. Voorheen was er een constante bearish golf die de prijsactie domineerde, vandaag is de trend in het voordeel van kopers. Het gemiddelde van de Bollinger-band vertoont een waarde van $ 0,143, met een lichte volatiliteit.
XLM/USD 4-uur prijsgrafiek. Bron: Tradingview
De bovengrens van de Bollinger-bands is gestegen naar $ 0,152 en de onderste komt neer op $ 0,134. Het voortschrijdend gemiddelde toont ons daarentegen het collectieve gemiddelde van $ 0,143 in de kandelaargrafiek van 4 uur. de RSI-score is gestegen tot index 65 als gevolg van de aanhoudende bullish trend.

Stellaire prijsanalyse conclusie

De Stellar-prijsanalyse laat zien dat de afgelopen week gunstig was voor cryptocurrency. De kortetermijntrendlijn, zoals blijkt uit de grafieken, gaat in opwaartse richting. De muntprijs is teruggekeerd naar $ 0,148 en we verwachten dat XLM vandaag boven $ 0,150 zal uitkomen.

Vrijwaring. De verstrekte informatie is geen handelsadvies. Cryptopolitan.com is niet aansprakelijk voor investeringen die zijn gedaan op basis van de informatie op deze pagina. We raden ten zeerste onafhankelijk onderzoek en/of overleg met een gekwalificeerde professional aan voordat u investeringsbeslissingen neemt.
Aamir Sheikh

Amir is een media-, marketing- en contentprofessional die werkzaam is in de digitale industrie. Een veteraan in contentproductie Amir is nu een enthousiaste voorstander, analist en schrijver van cryptocurrency.

Gerelateerd nieuws

Stellaire prijsanalyse: XLM meldt bullish herstel naarmate de prijs terugkeert naar $ 0,148

Solana-prijsanalyse: terwijl beren de markt overnemen, duikt deze onder de $ 40,00

Cardano-prijsanalyse: ADA wint zes procent terwijl de prijs naar boven oscilleert tot $ 0,592

Aave prijsanalyse: prijs opnieuw omhoog naarmate het bullish momentum opblaast tot $ 102,81

Dogecoin-prijsanalyse: DOGE/USD zal binnenkort voorbij het weerstandsniveau van $ 0,1 breken

PIVX Prijsvoorspelling 2022-2030: Is PIVX een goede investering?