Staat New York keurt wetsvoorstel goed met betrekking tot het verbod op BTC-mijnen

Staat New York keurt wetsvoorstel goed met betrekking tot het verbod op BTC-mijnen
Staat New York keurt wetsvoorstel goed met betrekking tot het verbod op BTC-mijnen

Geplaatst op 3 juni 2022 (3 juni 2022), 15:46 door Pavithra


14 minuten geleden | 2 minuten lezen

Bitcoin Nieuws

BTC-mijnen die aan PoW werken, bevinden zich onder het microscopische zicht van de NY State Senaat.

De mijnen worden verzocht om over te schakelen van het gebruik van fossiele energie naar hernieuwbare energie.


De staat New York heeft een wetsvoorstel aangenomen om Bitcoin (BTC)-mijnbouwinstallaties te verbieden die werken op energie die is verkregen uit fossiele brandstoffen. BTC en zijn populariteit bevinden zich op het hoogtepunt van cryptoworld, wat parallel loopt met de problemen die het veroorzaakt en waarmee het wordt geconfronteerd. Een belangrijk punt van zorg is het mining-algoritme, Proof-of-Work (PoW). Het energieverbruik en de rekenapparatuur zijn high-end. Veel landen vinden dit problematisch en hanteren strikte regels om dit onder controle te houden.

Landen als Rusland en Maleisië trekken BTC-mijnwerkers terug die enorm veel elektriciteit gebruiken en ook degenen die illegale mijnbouw doen. Omdat deze rechtstreeks van invloed zijn op het stroomvoorzieningsprobleem van de natie. Volgens Cambridge University is de stroomvraag van het Bitcoin-netwerk 13,45 GW en het jaarlijkse verbruik 117,88 TWh.

Aan de andere kant wordt geschat dat Kazachstan in het eerste kwartaal een omzet van $ 1,5 miljoen zal behalen. Ze hebben hun middelen effectief gebruikt om van BTC-mijnbouw een primaire bron van inkomsten te maken. Ze overwonnen het illegale mijnbouwprobleem door legale fabrieken te verbieden en te bevelen de juiste documentatie in te dienen.

Details van NY Bill

De senaat van de staat New York keurde het wetsvoorstel op 2 juni goed, de pushfactor daarvoor waren suggesties van het Environmental Conservation Committee. De taskforce voor cryptocurrency- en blockchainstudie is opgericht om een ​​gedetailleerd rapport aan de gouverneur voor te leggen over de werking en het gebruik van cryptocurrencies.

De tegenargumenten voor het wetsvoorstel zijn dat het kan worden weerspiegeld in het domino- of sneeuwbaleffect, waardoor elke staat deze activiteit herhaalt. Een ander conflict is de angst om BTC-mijnen in NY te verliezen aan andere goedkope hulpbronstaten en de werkloosheidsratio te verhogen.

Dennis Porter twitterde:

De staat New York heeft er net voor gezorgd dat er meer banen, innovatie en investeringen zullen plaatsvinden in de 49 andere staten.

Dit is een verlies-verlies voor de mensen van New York. https://t.co/wiOemwfcu6
— Dennis Porter (@Dennis_Porter_) 3 juni 2022


Maar sommigen zien dit ook als een grotere kans op omschakeling naar duurzame adoptie op grote schaal.Delen op


TAGS Ban BTC BTC Mijnbouw NYBill
Pavithra


Mediapersoon met een programmeerachtergrond. Extatisch over het verkennen van werelden in en uit boeken. Krijgt zelfvertrouwen door nieuwe dingen uit te proberen. Gewijd aan het upgraden van kennis over Crypto Market.
Gerelateerde berichten


Het aantal BTC-houders bereikte een nieuwe ATH van 848.08218 uur geleden
2 minuten lezen


Bitcoin (BTC)-prijs daalt scherp na korte rebound naar $ 32K-niveau2 dagen geleden
2 minuten lezen


Whale BTC verschuift 800 Bitcoins van Binance naar Gemini2 dagen geleden
2 minuten lezen