Shiba Inu: Zo zou SHIB kunnen reageren op de aanhoudende scepsis in de markt

Shiba Inu: Zo zou SHIB kunnen reageren op de aanhoudende scepsis in de markt
Disclaimer: de bevindingen van de volgende analyse zijn de enige meningen van de schrijver en mogen niet worden beschouwd als beleggingsadvies.


Nadat Shiba Inu [SHIB] was gedaald tot onder de EMA-linten, nam het een duik onder de vijfmaands trendlijnweerstand (geel, onderbroken).


De huidige structuur vertoonde een bearish edge ondanks een breuk boven het korte-termijn down-channel (geel). Een mogelijke sluiting boven of onder de trendlijnweerstand kan de opkomende trend van het hondenthema-token beïnvloeden. (Voor de beknoptheid worden de SHIB-prijzen vanaf nu met 1000 vermenigvuldigd).


Op het moment van schrijven werd SHIB verhandeld op $ 0,01106, een daling van 5,82% in de afgelopen 24 uur.


SHIB DaggrafiekBron: TradingView, SHIB/USDSHIB vond een consolidatiebereik tussen de $ 0,02- $ 0,032 gedurende meer dan vier maanden, terwijl de beren hun druk bleven verhogen in de buurt van het Fibonacci-niveau van 61,8%.


Uiteindelijk zag de symmetrische driehoeksstructuur een uitbraak als gevolg van de vorige neerwaartse trend van het token. De daling onder het gouden Fibonacci-niveau registreerde een daling van 60% naar het laagste punt in zeven maanden op 12 mei.


Als gevolg hiervan is de afstand tussen de naar het zuiden gerichte EMA-linten op recordhoogte. Met relatief lage volumes zweeft SHIB de afgelopen drie weken in de buurt van zijn Point of Control (POC, rood).


Met de verminderde opening tussen de onderste en bovenste banden van de Bollinger Bands (BB), kon SHIB een verlengde samendrukking in de buurt van de POC zien. Een slot boven de onmiddellijke trendlijnweerstand zou de alt positioneren voor een test van het 23,6%-niveau in de regio van $ 0,013.


redenBron: TradingView, SHIB/USDNa meerdere keren de 33-markering te hebben getest, vond de RSI zijn weg om zijn trendlijnweerstand te testen. Dit traject duidde op een verlichting van de verkoopdruk. Maar de recente bearish divergentie met de prijs heeft brandstof toegevoegd aan het bearish vuur op de kaart.


Bovendien hadden de DMI-lijnen sinds april nog geen bullish crossover gezien. Dus tenzij de kopers de inkoopvolumes verhogen, zou SHIB op zijn minst een verlengde strakke fase kunnen zien.


Conclusie


De indicaties op de kaart en op het technische front waren zichtbaar in het voordeel van de verkopers. Een overtuigende afsluiting voorbij de POC en 20 EMA zou in de komende sessies op korte termijn winst kunnen opleveren.


Maar een bullish onvermogen om deze niveaus te overschrijden leek vrij waarschijnlijk vanwege de huidige onzekerheid in de markt.


Toch deelt de alt maar liefst 95% 30-dagen correlatie met Bitcoin. Daarom kan het essentieel zijn om de beweging van Bitcoin met het algemene marktsentiment in de gaten te houden om een ​​winstgevende zet te doen.Lees de beste cryptoverhalen van de dag in minder dan 5 minuten
Abonneer je om het dagelijks in je inbox te ontvangen.


Selecteer uw e-mailvoorkeuren.De dagelijkse samenvattingDe wekelijkse samenvatting

Gerelateerde onderwerpen:SHIB-prijsvoorspelling
niet missen

De Sandbox [SAND] slaagt erin om het niveau van $ 1 te verdedigen, maar kan het een doorbraak aanhouden?


Yash MajithiaMet een achtergrond in financiële analyse en rapportage is Yash fulltime journalist bij AMBCrypto. Hij heeft een grote interesse in blockchain-technologie, met een primaire focus op technische analyse van cryptocurrencies.


Misschien vind je het leuk


Shiba Inu [SHIB]: Waarom handelaren hierop moeten wachten voordat ze lange weddenschappen plaatsen
Hoe lang kan Shiba Inu [SHIB] zijn ondersteuningsniveau van 8 maanden behouden?
Door een correlatie van 98% met Bitcoin te delen, kan Shiba Inu zijn belangrijkste ondersteuningsniveaus behouden?
Shiba Inu: Bearish jargon of bingo? Dit staat er voor SHIB-houders in petto
Shiba Inu: Nu de verkoopdruk toeneemt in SHIB, is dit hoe ver het kan dalen:
Zou Shiba Inu lager in de prijsgrafieken dalen na een afwijzing in deze zone?Klik om commentaar te geven
Laat een antwoord achter
annuleer antwoord


Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *


Opmerking *

Naam *

E-mail *

Website


Bewaar mijn naam, e-mailadres en website in deze browser voor de volgende keer dat ik een reactie plaats.