Shiba Inu stelt belangrijke trend voor als prijsdalingen per deze statistiek: Details

Shiba Inu stelt belangrijke trend voor als prijsdalingen per deze statistiek: Details
Shiba Inu stelt belangrijke trend voor als prijsdalingen per deze statistiek: DetailsFacebook
Twitter
Telegram

Kopie URL
Nieuwsdo 06/02/2022 - 15:53

Tomiwabold Olajide

Shiba Inu wordt momenteel geconfronteerd met ophoping van walvissen


Omslagafbeelding via stock.adobe.com


Disclaimer: de mening die hier wordt gegeven, is geen beleggingsadvies - het wordt alleen ter informatie verstrekt. Het weerspiegelt niet noodzakelijk de mening van U.Today. Elke investering en alle handel brengt risico's met zich mee, dus u moet altijd uw eigen onderzoek doen voordat u beslissingen neemt. We raden af ​​om geld te beleggen dat u zich niet kunt veroorloven te verliezen.

Lees U.TODAY op


Google Nieuws

De prijs van Shiba Inu blijft consolideren binnen een bereik tussen $ 0,00001047 en $ 0,00001437, wat wijst op accumulatie door houders.


De 30-daagse marktwaarde tot gerealiseerde waarde (MVRV) laat zien dat Shiba Inu mogelijk de "opportunity" -zone nadert te midden van de huidige accumulatie.

30 dagen marktwaarde tot gerealiseerde waarde (MVRV), met dank aan: Santiment

Deze on-chain-statistiek wordt gebruikt om de gemiddelde winst/verlies te berekenen van beleggers die een actief over een bepaalde periode hebben gekocht. Een rating van -10% tot -15% houdt volgens Santiment in dat kortetermijnhouders geld verliezen en minder geneigd zijn om te verkopen. Dit is vaak waar langetermijnbeleggers samenkomen. Als gevolg hiervan wordt elke wijziging van minder dan -10% in de 'opportunity-zone' genoemd.


De 30-daagse MVRV voor SHIB daalde met -34% en -44% onder de vorige twee lokale bodems. Aan de andere kant lijken de houders op te stapelen, zoals blijkt uit de recente waarde van -13%.Advertenties


Shiba Inu bereikte dieptepunten van $ 0,0000105 op 1 juni te midden van de laatste marktdalingen. Op het moment van publicatie probeerde Shiba Inu verliezen goed te maken, hoewel het in de afgelopen 24 uur nog steeds met 4,22% was gedaald per CoinMarketCap. SHIB wordt momenteel verhandeld op $ 0,000011.

SHIB/USD dagelijkse grafiek, met dank aan: TradingView

In het geval van een verdere neergang, kan een doorbraak onder de onderkant van het bereik op $ 0.00001047 een hertest van het $ 0.0000856-niveau riskeren. Als de geschiedenis zich herhaalt, kan SHIB zich een tijdje consolideren voor de volgende zet. In een alternatief scenario zou een doorbraak van het huidige driehoekspatroon kunnen resulteren in een aanloop naar $ 0,00001742 voordat een significante barrière wordt bereikt.


SHIB walvissen ''accumuleert''


Shiba Inu wordt momenteel geconfronteerd met accumulatie van walvissen, of grote houders, omdat het behoort tot de top 10 van meest gekochte tokens van de 500 grootste ETH-walvissen in de afgelopen 48 uur, blijkt uit gegevens van WhaleStats.
JUST IN: $GRT @graphprotocol nu in de top 10 gekochte tokens van de 500 grootste #ETH-walvissen in de afgelopen 24 uur 🐳We hebben ook $VGX, $SHIB, $MATIC, $GALA & $PAXG op de lijst 👀Whale leaderboard: https://t.co/tgYTpOm5ws#GRT #whalestats #babywhale #BBW pic.twitter.com/vrxDxcrLV9

— WhaleStats - BabyWhale ($BBW) (@WhaleStats) 2 juni 2022


Afgezien hiervan, "hodden" de top 1.000 ETH-walvissen volgens Whalestats $ 621.650.232 aan SHIB.


Volgens gegevens van IntoTheBlock zijn Shiba Inu-walvissen de afgelopen 24 uur actiever geweest, met een piek van 52% in grote transacties. Grote transactiepieken zijn meestal gekoppeld aan verhoogde activiteit van walvissen die kopen of verkopen, en deze bedragen in totaal meer dan $ 100.000.#Shiba Inu (SHIB) Nieuws

Over de auteur


Tomiwabold Olajide


Tomiwabold is een cryptocurrency-analist en een ervaren technisch analist. Hij besteedt veel aandacht aan cryptocurrency-onderzoek, voert uitgebreide prijsanalyses uit en wisselt voorspellingen uit van geschatte markttrends. Tomiwabold behaalde zijn diploma aan de Universiteit van Lagos.