Shiba Inu, Bitcoin nu geaccepteerd op 2.900 locaties van deze toonaangevende fastfoodketen: details

Shiba Inu, Bitcoin nu geaccepteerd op 2.900 locaties van deze toonaangevende fastfoodketen: details
Shiba Inu, Bitcoin nu geaccepteerd op 2.900 locaties van deze toonaangevende fastfoodketen: detailsFacebook
Twitter
Telegram

Kopie URL
Nieuwsdo 06/02/2022 - 13:23

Tomiwabold Olajide

Dit betaalmiddel zal beschikbaar zijn in meer dan 2.975 Chipotle-restaurants in de Verenigde Staten


Omslagafbeelding via unsplash.com


Disclaimer: de mening die hier wordt gegeven, is geen beleggingsadvies - het wordt alleen ter informatie verstrekt. Het weerspiegelt niet noodzakelijk de mening van U.Today. Elke investering en alle handel brengt risico's met zich mee, dus u moet altijd uw eigen onderzoek doen voordat u beslissingen neemt. We raden af ​​om geld te beleggen dat u zich niet kunt veroorloven te verliezen.

Lees U.TODAY op


Google Nieuws

Chipotle, een Mexicaanse fastfoodrestaurantketen, accepteert nu Shiba Inu, Bitcoin en andere cryptocurrencies via het digitale betalingsplatform Flexa. Dit betaalmiddel zal beschikbaar zijn in meer dan 2.975 Chipotle-restaurants in de Verenigde Staten. Houders van cryptocurrencies kunnen nu hun geld van elke Flexa-app uitgeven aan burrito's, burrito bowls en meer in elk Chipotle-restaurant in de Verenigde Staten.
Bitcoin, maar maak er **burrito's van.**We zijn verheugd te kunnen melden dat @ChipotleTweets nu betalingen accepteert in #bitcoin, #ether, #dogecoin en meer, exclusief via Flexa. https://t.co/W0ktwPX7i3

— Flexa (@FlexaHQ) 1 juni 2022


Naast Shiba Inu en Bitcoin ondersteunt Flexa ook 96 andere cryptocurrencies, zoals Cardano, Avalanche, Stella Lumens, Dogecoin en meer. Acceptatie van cryptocurrency bij fastfoodketens is niet nieuw.


U.Today meldde eerder dat Shiba Inu nu wordt geaccepteerd door duizenden restaurants in meer dan 65 landen, terwijl Lavu en Verifone een nieuwe samenwerking aankondigen.


In mei hebben Lavu, een wereldwijde leverancier van restaurantsoftware en betalingsoplossingen, en Verifone, een leverancier van betalingsoplossingen, een cross-distributiepartnerschap bekendgemaakt dat de restaurantsoftwaresuite van Lavu zal integreren met de betalingsoplossingen van Verifone, waardoor betalingen met cryptocurrency mogelijk worden.Advertenties


Shiba Inu Metaverse en NFT's hebben nu 8400 houders
Huidige #Shiboshis-statistieken:10,0K-items

2,9K eigenaren

0,53 $ ETH-bodemprijs

12.5K $ ETH totaal volume

— MILKSHAKE (@shibainuart) 1 juni 2022


ShibaInuart, een gebruiker die toegewijd is aan de Shiba Inu-gemeenschap, heeft recente statistieken over SHIB: The Metaverse en Shiboshis gedeeld. Volgens het rapport is het aantal huidige grondbezitters in SHIB's Metaverse 5.500, terwijl dat van Shiboshi 2.900 is. Gezamenlijk maakt dit ongeveer 8.400 houders uit.
Wil je een update? We activeren de #Shiboshi Social Club op een geheime missie voor het Shib Collectible Card Game. Zie Discord voor details. Ook is deze nieuwe Avatar een 3D Shiboshi uit de game. Tot slot aan de fudders: BONK. #shibarmy pic.twitter.com/tTQJNOb6fE

— Shytoshi Kusama™ (@ShytoshiKusama) 30 mei 2022


Shytoshi Kusama heeft op 30 mei een update over het SHIB-kaartspel gepost: "We activeren de Shiboshi Social Club op een geheime missie voor het Shib Collectible Card Game."... Deze nieuwe Avatar is ook een 3D Shiboshi uit de game ."


In de afgelopen week verwelkomde Shiba Inu Marcie Jastrow en Sherri Cuono in het Metaverse-team. Beiden zullen hun schat aan ervaring inbrengen om de groei van de SHIB: The Metaverse, die eind maart officieel werd gelanceerd, te ondersteunen.#Shiba Inu (SHIB) Nieuws

Over de auteur


Tomiwabold Olajide


Tomiwabold is een cryptocurrency-analist en een ervaren technisch analist. Hij besteedt veel aandacht aan cryptocurrency-onderzoek, voert uitgebreide prijsanalyses uit en wisselt voorspellingen uit van geschatte markttrends. Tomiwabold behaalde zijn diploma aan de Universiteit van Lagos.