Polygoonprijsanalyse: VET-handel in een zijwaarts kanaal terwijl prijzen consolideren rond $ 1,05

Polygoonprijsanalyse: VET-handel in een zijwaarts kanaal terwijl prijzen consolideren rond $ 1,05
Home » Nieuws » Altcoin Nieuws

Editah Patrick

- 7 mei 2022

3 minuten lezen
Polygoonprijsanalyse: VET-handel in een zijwaarts kanaal terwijl prijzen consolideren rond $ 1,05TL; DR-uitsplitsing

Polygoonprijsanalyse toont een bullish bias-trend

MATIC-prijzen hebben ondersteuning gezocht bij $ 1,02

Polygoonprijzen worden geconfronteerd met weerstand op het niveau van $ 1,07


Cryptocurrencies prijzen heatmap, bron: Coin360
Polygon-prijsanalyse onthult dat MATIC-prijzen de handelssessie van vandaag openden op een dieptepunt van 1,0215 voordat de prijzen in de vroege uren van de sessie naar een hoogte van 1,0752 stegen. markt. Polygoonprijzen hebben steun gezocht op het niveau van $ 1,02 en handelen momenteel in een zijwaarts kanaal tussen $ 1,05 en $ 1,052 met een bullish vooroordeel.

Het handelsvolume voor MATIC is vandaag toegenomen en ligt momenteel op ongeveer $ 682 miljoen, wat hoger is dan het 30-daagse gemiddelde volume van $ 385 miljoen. Het belangrijkste moment voor de Polygon-prijzen zal het weerstandsniveau van $ 1,07 zijn, dat indien doorbroken de prijzen de niveaus van $ 1,10 en $ 1,12 zouden kunnen bereiken. Aan de andere kant kan een beweging onder het ondersteuningsniveau van $ 1,02 ervoor zorgen dat Polygon-prijzen de ondersteuningsniveaus van $ 0,98 en $ 0,96 targeten. Vanaf nu schommelen de MATIC-prijzen rond de $ 1,05 terwijl beren en stieren strijden om prijsbeheersing.

MATIC-prijsactie op een 1-daagse prijsgrafiek: beren en stieren strijden om controle over de markt

Polygoonprijsanalyse op een 1-daagse prijsgrafiek onthult een zijwaarts kanaal tussen $ 1,05 en $ 1,052. De RSI voor MATIC staat momenteel op 55, wat aangeeft dat de markt niet overbought of oververkocht is, wat wijst op zijwaartse prijsactie op korte termijn. De MACD voor MATIC bevindt zich momenteel in een bullish cross-over aangezien de 12-daagse EMA (blauwe lijn) de 26-daagse EMA (rode lijn) kruist. Dit geeft aan dat de trend momenteel bullish is.
MATIC/USD 1-daagse prijsgrafiek, bron: TradingView
Over het algemeen laat de Polygon-prijsanalyse zien dat MATIC-prijzen weerstand ondervinden op het niveau van $ 1,07 en als ze worden doorbroken, kunnen de prijzen op korte termijn de niveaus van $ 1,10 en $ 1,12 bereiken. De huidige koop- en verkoopactie in de markt heeft geresulteerd in een toename van de marktvolatiliteit zoals aangegeven door de uitpuilende Bollinger bands. De bovenste band staat momenteel op 1.0752 en de onderste band op 1.0215. Een beweging buiten de Bollinger-bands zou ertoe kunnen leiden dat de prijzen op korte termijn de niveaus van $ 1,08 en $ 1,09 zullen bereiken.

MATIC-prijsactie op een prijsgrafiek van 4 uur: prijzen consolideren in een zijwaarts kanaal

Polygoonprijsanalyse op een prijsgrafiek van 4 uur toont een mogelijke uitbraak van het zijwaartse kanaal tussen $ 1,05 en $ 1,052. De RSI voor MATIC staat momenteel op 59, wat aangeeft dat de markt niet overbought of oversold is, wat wijst op een zijwaartse prijsactie op korte termijn. Bullish tekens zijn zichtbaar aangezien de MACD voor MATIC zich momenteel in een bullish cross-over bevindt, aangezien de 12-daagse EMA (blauwe lijn) de 26-daagse EMA (rode lijn) kruist. Dit geeft aan dat de trend momenteel bullish is.
MATIC/USD 4-uur prijsgrafiek, bron: TradingView
De Bollinger-bandindicator op het tijdsbestek van 4 uur geeft verhoogde marktvolatiliteit aan, aangezien de bovenste band momenteel op 1,0752 staat en de onderste band op 1,0215. De bulls lijken de overhand te hebben, aangezien de meeste technische indicatoren bullish signalen geven.

Conclusie polygoonprijsanalyse

Polygon-prijsanalyse voor vandaag suggereert dat Polygon-prijzen zich momenteel in een bullish trend bevinden, zoals aangegeven door de MACD-crossover en de RSI-indicator. De stieren zullen meer druk op de prijzen moeten uitoefenen om het weerstandsniveau van $ 1,07 te doorbreken en op korte termijn de niveaus van $ 1,10 en $ 1,12 te bereiken. Aan de andere kant komen bears shave omhoog om elke opwaartse beweging tegen te gaan en een beweging onder het ondersteuningsniveau van $ 1,02 zou kunnen betekenen dat Polygon-prijzen op korte termijn de ondersteuningsniveaus van $ 0,98 en $ 0,96 zouden kunnen bereiken.

Vrijwaring. De verstrekte informatie is geen handelsadvies. Cryptopolitan.com is niet aansprakelijk voor investeringen die zijn gedaan op basis van de informatie op deze pagina. We raden ten zeerste onafhankelijk onderzoek en/of overleg met een gekwalificeerde professional aan voordat u investeringsbeslissingen neemt.


Editah Patrick

Editah is een veelzijdige fintech-analist met een diep begrip van blockchain-domeinen. Hoezeer technologie haar ook fascineert, ze vindt het snijpunt van technologie en financiën verbluffend. Haar bijzondere interesse in digitale portemonnees en blockchain helpt haar publiek.

Gerelateerd nieuws

Polygoonprijsanalyse: VET-handel in een zijwaarts kanaal terwijl prijzen consolideren rond $ 1,05

De Graph-prijsanalyse: Bulls streven naar herstel op $ 0.297. Zullen beren een comeback maken?

HBAR kopen

STEPN-prijsanalyse: GMT doorbreekt weerstand boven $ 2,72 op zoek naar herstel

SAND-prijsanalyse: SAND stijgt naar $ 2,03 na een bearish run

Shiba Inu-prijsanalyse: SHIB probeert waarde te winnen bij $ 0,00001991