Merk of remsituatie voor Terra, Polkadot en Harmony Prijs! Dit is wat handelaren kunnen verwachten

Merk of remsituatie voor Terra, Polkadot en Harmony Prijs! Dit is wat handelaren kunnen verwachten
Home Altcoins maken of remmen Situatie voor Terra, Polkadot en Harmony Prijs! Dit is wat handelaren kunnen verwachten
Altcoins
Merk of remsituatie voor Terra, Polkadot en Harmony Prijs! Dit is wat handelaren kunnen verwachten


Geschreven door: Delma Wilson

Geschreven door

Delma Wilson

Delma is een B2B Content Marketeer, Consultant, Blogger op het gebied van Blockchain en Cryptocurrency. In haar vrije tijd houdt ze van bloggen, badminton spelen en naar Ted talks kijken.
Ze houdt van huisdieren en deelt haar vrije tijd met NGO's.

24 januari 2022HoogtepuntenDe altcoin-markt vertoont goede tekenen van capitulatie en houdt de cruciale $ 940 miljard stevig vast.Terra (LUNA), Polkadot (DOT) en Harmony (ONE) zullen waarschijnlijk stuiteren op hun steun.


De altcoin-markt heeft zijn glorie van $ 1 biljoen aan marktkapitalisatie verloren in de recente crash. Momenteel is de marktleider Bitcoin sinds maart 2020 extreem oversold. Daarom zou een opluchting ergens om de hoek kunnen zijn. De bounce kan echter een valkuil worden voor het vlaggenschipactivum en blue-chip cryptocurrencies als het volume niet aanhoudt.

AdvertentieVooral altcoins zoals Terra (LUNA), Polkadot (DOT) en Harmony (ONE) wijzen op een mogelijke heropleving. Terra creëert nieuwe mijlpalen op het gebied van TVL, Polkadot loopt om het L1-ecosysteem te leiden. En Harmony is helemaal klaar om uit te breiden in DAO's, NFT's en Web 3-ruimte.

Terra (LUNA):

Terra (LUNA) heeft de afgelopen tijd een fenomenale groei gezien in Total Value Locked. De stablecoin UST doet sinds de lancering goede zaken. Om te voorkomen dat de stablecoins volatiliteit vertonen en om het Terra-netwerk te ondersteunen, heeft het ecosysteem Luna Foundation Guard gelanceerd.1/ De eerste stap naar {REDACTED} is nu voltooid.

Introductie van de vorming van de Luna Foundation Guard (LFG).https://t.co/oqke82OUB2 pic.twitter.com/QKGwrhmtMH
— Terra (UST) 🌍 Mogelijk gemaakt door LUNA 🌕 (@terra_money) 20 januari 2022


De stichting zal fungeren als een brug om de betrokkenheid en acceptatie van de evoluerende stablecoin van Terraform Lab, UST, te ontwikkelen. De acceptatie van de stabiele munt bleef toenemen naarmate het protocol algemeen werd gezien als een van de meest gedecentraliseerde reguliere stablecoin-opties die beschikbaar waren.

Aangezien het Terra-ecosysteem solide stappen onderneemt om de fundamenten te integreren, heeft de markt, zodra de markt bullish wordt, enorme kansen om naar nieuwere hoogtepunten te stuiteren.

Polkadot (punt):

De lancering van parachain-veilingen en het gebrek aan interoperabiliteit van Ethereum hebben mogelijk het concurrentievermogen van DOT tussen de L1-protocollen geïmproviseerd. Het platform is speciaal gemaakt om ondersteuning voor meerdere ketens te ondersteunen als een laag-nul metaprotocol, en er was geen grote release van een brug die onderling verbonden was met DOT

Het Moonbeam-netwerk geeft het netwerk van Polkadot een boost met nieuwe integraties, meer dan 100.000 portefeuilles, meer dan 700+ ERC-20-tokens en 1 miljoen GLMR-tokens die zijn vergrendeld met collators. Aangezien het platform elke dag nieuwe mijlpalen bereikt, zou het een belangrijke speler kunnen zijn voor 2022 die alle potentie heeft om de top 5 te betreden.

Harmonie (EEN):

Harmony heeft een sensatie gecreëerd in verschillende secties van het crypto-vers, inclusief DAO's. NFT's en Web 3. Het platform heeft meer dan een miljoen wallets voor een miljoen gebruikers bereikt. Bovendien heeft de portemonnee geen e-mail, wachtwoord, sms of KYC nodig voor verificatie, waardoor het proces snel en probleemloos verloopt.

Het Harmony-ecosysteem gedijt tot $ 300 miljoen om 100 DAO's te financieren voor de toekomst van werk, waarvan 20+ DAO's al zijn gefinancierd om ontwikkeling te garanderen.

Gezamenlijk hebben Terra, Polkadot en Harmony het solide potentieel om te stijgen en te schitteren zodra de markt bullish wordt. Aangezien de Amerikaanse Fed de rente waarschijnlijk tegen de winter zal verlagen, is het aannemelijk dat de bovengenoemde altcoins onkwetsbaar blijven voor marktschommelingen.


Tags
Crypto nieuws cryptocurrency Prijsanalyse
Delma Wilson Volgen op Twitter Stuur een e-mail 24 januari 2022
2 minuten lezen


Laat meer zienDeel
Facebook Twitter LinkedIn Tumblr Pinterest Reddit