Mede-oprichters Solana bekritiseren Cardano, Hoskinson ontslaat terug

Mede-oprichters Solana bekritiseren Cardano, Hoskinson ontslaat terug
Mede-oprichters Solana bekritiseren Cardano, Hoskinson ontslaat terug
door Lisa Walters42 minuten geleden
2 minutenMarktnieuws
Charles Hoskinson maakt de kritiek op Cardano belachelijk.


Met name een podcast-clip waarin Solana's mede-oprichters kritiek op Cardano hebben, dook weer op op Twitter.


Hoskinson, die wordt bekritiseerd omdat hij te voorzichtig is, antwoordt dat hij "hij zou graag zien dat deze jongens een ziekenhuis bouwen".
Charles Hoskinson vuurt terug op Cardano-kritiek van de medeoprichters van Solana. Op 2 juni tagde Twitter-gebruiker @spudiot1 Charles Hoskinson op een tweet met een podcastclip met de medeoprichters van Solana - Anatoly Yakovenko en Raj Gokal. De podcastaflevering werd 10 maanden geleden geüpload en toonde aan dat Yakovenko Cardano bekritiseerde omdat hij te voorzichtig was.

Als reactie maakte Charles Hoskinson de kritiek belachelijk en zei hij dat hij "deze jongens graag een ziekenhuis zou zien bouwen".


Dus de belangrijkste kritiek is dat Cardano software zorgvuldig schrijft terwijl miljarden dollars op het spel staan ​​van miljoenen gebruikers en duizenden bedrijven voor hun levensonderhoud afhankelijk zijn van de infrastructuur? Ik zou graag zien dat deze jongens een ziekenhuis bouwen. https://t.co/xjAmF7HPiu
— Charles Hoskinson (@IOHK_Charles) 2 juni 2022

De clip was van een aflevering van augustus 2021 van de Superteam Podcast door Tanmay en Akshay. In de context was de clip afkomstig uit een segment van de podcast waar de gastheren de medeoprichters van Solana vroegen om verschillende ketens te rangschikken. Yakovenko plaatste Cardano op de tweede plaats en begon zijn mening door gekscherend te zeggen dat het populair is om "op Cardano te schijten".

Ironisch genoeg dook tien maanden later deze clip weer op toen Solana in 2022 voor de achtste keer offline ging. Gisteren zorgde Solana's mainnet voor opschudding op sociale media voordat het voor de tweede keer in zo'n korte tijd uit de lucht ging.

Door de vertraging van de Solana Mainnet Beta ging ongeveer vier en een half uur verloren. Na deze periode waren validators eindelijk in staat om de service naar het hoofdnetwerk te herstellen.

Na de stopzetting van Solana tweette Hoskinson een link naar een video die leert hoe je oude videogameconsoles kunt repareren, en zei dat "dit zou kunnen helpen".

Toen een gebruiker de maker van Cardano vroeg of hij gelooft dat buitensporige arrogantie een wrede grap met hem zou kunnen zijn, zoals bij Do Kwon en Luna, antwoordde Hoskinson dat niets absoluut veilig is.


Mijn probleem en waarom ik tweet, is dat we meedogenloos werden bespot door de supporters en gemeenschap van Solana en Luna omdat we probeerden de dingen op de juiste manier te doen met peer review en formele methoden om deze problemen te voorkomen.


In mei floreerde Cardano in de bearmarkt, aangezien het bijna 950 voorstellen had gefinancierd. Cardano's on-chain wallets zijn ook gestegen ten opzichte van de voorgaande maand met 1,84%.delen:


Volg ons op
Twitter
,
Telegram
of
Google Nieuws

TagsCardano Charles Hoskinson Solana
Lisa Walters
Lisa is enthousiast over alles wat met technologie te maken heeft. Ze volgt toegewijd blockchain- en crypto-updates en deelt haar passie door erover te schrijven. Ze levert regelmatig bijdragen aan nieuws en artikelen over cryptocurrency.

Gerelateerde berichtenCardano Nieuws


Cardano on-chain-statistieken tonen aanhoudende groei tot en met mei


door Danielle du Toit
21 uur geleden

Solana Nieuws


Solana-prijs zet een nieuw dieptepunt na een nieuwe netwerkstoring


door Steven Walgenbach
1 dag geleden

Voorspelling


Cardano-prijsvoorspelling - Zal de ADA-prijs in 2022 $ 10 bereiken?


door Chukwuemeka Raphael
1 dag geleden