Lawineprijsanalyse: Bearish trend veroorzaakt prijsdaling tot $ 24,26

Lawineprijsanalyse: Bearish trend veroorzaakt prijsdaling tot $ 24,26
Home » Nieuws » Altcoin Nieuws

Editah Patrick

- 2 juni 2022

3 minuten lezen
Lawineprijsanalyse: Bearish trend veroorzaakt prijsdaling tot $ 24,26TL; DR-uitsplitsing

Avalanche prijsanalyse toont een neerwaartse trend

Lawineprijzen worden geconfronteerd met een sterke afwijzing van $ 24,62

Ondersteuning voor AVAX-prijzen is vastgesteld op $ 22,77


Cryptocurrencies prijzen heatmap, bron: Coin360
Uit lawineprijsanalyse blijkt dat de markt zich in een bearish trend bevindt, aangezien de prijs de afgelopen dagen constant is gedaald. De markt heeft een bearish wimpel gevormd, wat een voortzettingspatroon is, wat aangeeft dat de neerwaartse trend zich zal voortzetten. De markt wordt momenteel geconfronteerd met een sterke afwijzing op het weerstandsniveau van $ 24,62 terwijl het probeert hoger te komen. Er is vandaag ook een neerwaartse trend waargenomen, aangezien de prijs is gedaald tot $ 22,77, wat het ondersteuningsniveau is voor AVAX-prijzen.

De markt zal naar verwachting zijn neerwaartse trend voortzetten, aangezien het bearish wimpelpatroon intact blijft. Het volgende ondersteuningsniveau voor AVAX-prijzen is vastgesteld op $ 21,61, en een onderbreking onder dit niveau zou de prijs verder kunnen doen dalen tot $ 20,50. Het digitale activum wordt momenteel verhandeld op $ 24,26 en is in de afgelopen 24 uur met 1,50% gedaald. De marktkapitalisatie neemt toe en staat momenteel op $6.842.144.545, terwijl het 24-uurs handelsvolume afneemt en momenteel $673.856.288 bedraagt. De markt bevindt zich sinds het begin van deze maand in een neerwaartse trend, aangezien de prijs is gedaald van $35 naar het huidige niveau.

AVAX/USD 1-daagse prijsanalyse: Bears verhogen hun stappen naarmate het marktmomentum hen begunstigt

De 1-daagse prijsgrafiek voor Avalanche-prijsanalyse laat zien dat de markt zich momenteel in een neerwaartse trend bevindt, omdat deze lagere dieptepunten en lagere hoogtepunten heeft gevormd. De prijs wordt momenteel afgewezen op het weerstandsniveau van $ 24,62 terwijl het probeert hoger te komen. Er is ook een bearish wimpelpatroon gevormd, wat een voortzettingspatroon is en aangeeft dat de markt zijn neerwaartse trend zal voortzetten. Het volgende ondersteuningsniveau voor de markt is vastgesteld op $ 22,77, en een doorbraak onder dit niveau zou kunnen leiden tot een verdere daling richting $ 21,61.
AVAX/USD 1-daagse prijsgrafiek, bron: TradingView
Het marktmomentum is gunstig voor de beren aangezien de MACD-lijn momenteel boven de signaallijn staat, wat aangeeft dat de prijs waarschijnlijk zijn neerwaartse trend zal voortzetten. De Relative Strength Index staat momenteel op 38,46, wat aangeeft dat de markt zich in het oversoldgebied bevindt en in de nabije toekomst waarschijnlijk een opwaartse correctie zal ondergaan. De Bollinger-bandindicator laat zien dat de markt zich momenteel in een bearish trend bevindt, aangezien de prijs onder de voortschrijdende gemiddelden handelt.

Lawineprijsanalyse op een prijsgrafiek van 4 uur: stieren komen naar voren als de markt corrigeert

De 4-uurs prijsgrafiek voor de Avalanche-prijs laat zien dat de markt zich momenteel in een bullish trend bevindt, omdat deze hogere dieptepunten en hogere hoogtepunten heeft gevormd. De markt wordt momenteel geconfronteerd met afwijzing op het weerstandsniveau van $ 24,62 terwijl het probeert hoger te komen. Stieren zijn op de markt verschenen terwijl deze corrigeert van hun recente dieptepunten.
AVAX/USD 4-uur prijsgrafiek, bron: TradingView
Het marktmomentum is gunstig voor de stieren aangezien de MACD-lijn momenteel boven de signaallijn ligt, wat aangeeft dat de prijs waarschijnlijk zijn opwaartse trend zal voortzetten. De Relative Strength Index staat momenteel op 46,78, wat aangeeft dat de markt zich in het overboughtgebied bevindt en in de nabije toekomst waarschijnlijk een opwaartse correctie zal ondergaan.

De Bollinger-bandindicator laat zien dat de markt zich momenteel in een bullish trend bevindt, aangezien de prijs de signaallijn is, wat aangeeft dat de prijs waarschijnlijk zijn opwaartse trend zal voortzetten. De markt zal naar verwachting zijn opwaartse trend voortzetten terwijl de stieren de controle behouden.

Avalanche prijs analyse conclusie

Avalanche-prijsanalyse laat een bearish trend zien in de 1-daagse prijsgrafiek en Bulls hebben gezien de controle over te nemen in de 4-uurs prijsgrafiek. De markt zal naar verwachting in de nabije toekomst enige opwaartse correctie zien, aangezien de stieren de controle behouden. Het marktmomentum is gunstig voor de stieren en het volgende weerstandsniveau voor de markt is vastgesteld op $ 25. De handelaren wordt geadviseerd te wachten tot de markt zichzelf corrigeert voordat ze een positie innemen.

Vrijwaring. De verstrekte informatie is geen handelsadvies. Cryptopolitan.com is niet aansprakelijk voor investeringen die zijn gedaan op basis van de informatie op deze pagina. We raden ten zeerste onafhankelijk onderzoek en/of overleg met een gekwalificeerde professional aan voordat u investeringsbeslissingen neemt.


[wp-faq-schema title="FAQs" accordeon=1]

Editah Patrick

Editah is een veelzijdige fintech-analist met een diep begrip van blockchain-domeinen. Hoezeer technologie haar ook fascineert, ze vindt het snijpunt van technologie en financiën verbluffend. Haar bijzondere interesse in digitale portemonnees en blockchain helpt haar publiek.

Gerelateerd nieuws

Lawineprijsanalyse: Bearish trend veroorzaakt prijsdaling tot $ 24,26

Bitcoin-prijsanalyse: BTC lijkt langzaam terug te keren naar $ 29.500?

Aave-prijsanalyse: AAVE/USD in sterke bearish grip terwijl de prijs daalt naar $ 106,33

Benieuwd hoe Dubai eruit zou zien op Mars? Probeer deze VR-ervaring!

Ethereum-prijsanalyse: ETH vindt ondersteuning bij $ 1.800, klaar om hoger te blijven?

ETF's: Canadezen investeren in op de beurs verhandelde fondsen terwijl de cryptomarkt crasht