Fantom(FTM) en Harmony(ONE) kunnen de komende dagen met 10% stijgen! Analist brengt de volgende niveaus in kaart

Fantom(FTM) en Harmony(ONE) kunnen de komende dagen met 10% stijgen! Analist brengt de volgende niveaus in kaart
Home Altcoins Fantom(FTM) en Harmony(ONE) kunnen de komende dagen met 10% stijgen! Analist brengt de volgende niveaus in kaart
Altcoins
Fantom(FTM) en Harmony(ONE) kunnen de komende dagen met 10% stijgen! Analist brengt de volgende niveaus in kaart


Geschreven door: Nidhi Kolhapur

Geschreven door

Nidhi Kolhapur

Nidhi is een Certified Digital Marketing Executive en gepassioneerde cryptojournalist die de wereld van alternatieve valuta bestrijkt. Ze deelt het laatste en trending nieuws over Cryptocurrency en Blockchain.4 mrt 2022


Zelfs terwijl de oorlog tussen Rusland en Oekraïne voortduurt, blijft de markt volatiliteit zien. Na een opluchtingsrally gisteren, is de markt weer vastgelopen om de winst te corrigeren. Bitcoin handelt met 5,6% naar $ 41,447 en ETH handelt onder $ 2,8K. De meeste andere altcoins zitten ook in een neerwaartse trend.

Advertentie

Cantering Clark, een doorgewinterde cryptohandelaar, is van mening dat Fantom (FTM) en een andere Ethereum-concurrent op het punt staan ​​te stijgen naarmate de digitale activamarkten tekenen van leven blijven vertonen.

Fantoom (FTM)

De bredere markt voor cryptocurrency heeft de afgelopen week goed gepresteerd. Fantom (FTM) is een van de tokens die aanzienlijke winsten maakt. Op het moment van schrijven wordt FTM in de afgelopen 24 uur verhandeld tegen $ 1,81, een daling van 7,3%. Als de neergang van de altcoin doorgaat, zal het de lagere ondersteuning testen op $ 1,78. Verdere dalingen onder $1,50 zijn ook mogelijk als de kortetermijnhandelaren die tijdens de opwaartse trend van woensdag kochten, besluiten te verkopen.

Positief is dat als stieren tekenen van voortzetting vertonen, het token binnenkort nieuwe hoogtepunten kan testen. Het weerstandsniveau van $2 zal opnieuw worden getest. Als FTM voorbij $ 2 komt, is het volgende doel $ 2,30.De $ ONE-grafiek lijkt op FTM net voor die 10% pop.

Stuur deze ook mee. pic.twitter.com/L3bV2J47H6
— Cantering Clark (@CanteringClark) 2 maart 2022


In het geval van het FTM/BTC-handelspaar gelooft de pseudonieme analist dat dit handelspaar zich een weg baant door een weerstandsniveau van rond de 0,000045 ($ 2,00) en klaar is voor nog een been hoger.

Harmonie (EEN)

Op het moment van schrijven handelt ONE de afgelopen 24 uur tegen $ 0,147 met 8,1% lager. Het heeft gehandeld in het bereik van $ 0,146 - $ 0,161. Harmony-prijs ligt momenteel onder ondersteuning. Met ondersteuning ingesteld rond $ 0,1498235072247 en weerstand op $ 0,164818471228263, bevindt de altcoin zich mogelijk in het vluchtige gebied, aangezien de verkoop de prijs van de crypto onder de recente ondersteuning duwt.De $ ONE-trend is op dit moment in harmonie met wat je vóór de uitbraak zou verwachten.

Consolidatie onder weerstand
Gecorreleerde paren leidend
VWAP vasthouden
Evenwichtig en de voorkeur gevend aan de hoge tests pic.twitter.com/JMnWCRYL6n
— Cantering Clark (@CanteringClark) 2 maart 2022


Harmony (ONE), een Layer-2-protocol voor het bouwen van kosteneffectieve gedecentraliseerde apps (DApps), zou volgens Cantering Clark de recente stijging van FTM kunnen volgen. De handelaar maakt een vergelijking tussen de twee USDT-grafieken. Hij gelooft dat ÉÉN token alle vakjes aanvinkt voor wat we willen zien in een bullish altcoin.

Op het moment van schrijven handelt ONE de afgelopen 24 uur tegen $ 0,147 met 8,1% lager. Het heeft gehandeld in het bereik van $ 0,146 - $ 0,161. De weerstand aan de bovenkant is $ 0,1 en de ondersteuning is $ 0,16.


Tags
Crypto nieuws cryptocurrency DeFi Prijsanalyse
Nidhi Kolhapur Volgen op Twitter Stuur een e-mail 4 maart 2022
1 minuut lezen


Laat meer zienDelen
Facebook Twitter LinkedIn Tumblr Pinterest RedditAdvertentie


Cloudmining
Was dit schrijven nuttig?
Vertel ons waarom!
Geen volledige details

Moeilijk te begrijpen

AnderDichtbij

Indienen


Nidhi Kolhapur

Nidhi is een Certified Digital Marketing Executive en gepassioneerde cryptojournalist die de wereld van alternatieve valuta bestrijkt. Ze deelt het laatste en trending nieuws over Cryptocurrency en Blockchain.


Website

Facebook

Twitter

LinkedIn

Instagram
gerelateerde artikelen
Cardano-accumulatie gaat door! Zal dit dit weekend de ADA-prijs boven $ 1 brengen?

4 maart 2022Terra(LUNA) koelt af  Na een enorme rally, vreesde de Solana(SOL)-prijs opnieuw naar $ 80 te dalen!

4 maart 2022Zullen deze factoren Solana (SOL) helpen Terra (LUNA) te verdringen door meer dan 45% te stijgen?

4 maart 2022Zullen deze statistieken de prijs van Cardano (ADA) dit weekend naar $ 1 helpen verlagen?

3 maart 2022