Door activa ondersteunde crypto-tokens zoals Chronoly (CRNO) betekenen slecht nieuws voor Aave (AAVE) en Stellar (XLM)

Door activa ondersteunde crypto-tokens zoals Chronoly (CRNO) betekenen slecht nieuws voor Aave (AAVE) en Stellar (XLM)
Ondanks de recente dip in de cryptomarkt, zijn investeerders nog steeds op zoek naar investeerbare projecten. Projecten als Aave (AAVE) en Stellar (XLM) lijken de strijd echter te verliezen van een relatief nieuw project genaamd Chronoly.io, dat zich pas in de eerste fase van zijn voorverkoop bevindt.


Laten we begrijpen waar deze projecten over gaan en waarom investeerders meer geïnteresseerd lijken te zijn in het CRNO-token dan in AAVE en XLM.


Waarom keren crypto-investeerders zich af van Aave (AAVE)?


Aave (AAVE) is een DeFi-protocol waarmee mensen cryptocurrencies kunnen uitlenen en lenen. Uitleenpools worden gemaakt met behulp van het Aave-protocol en gebruikers kunnen via deze uitleenpools 17 verschillende cryptocurrencies uitlenen en lenen. Lenders storten digitale activa in liquiditeitspools om rente te verdienen, en leners gebruiken deze liquiditeit om een ​​flitslening af te sluiten door hun bestaande cryptocurrencies als onderpand te stellen.


Ondanks de gedecentraliseerde structuur en het schijnbaar eenvoudige leen- en leensysteem, hebben crypto-investeerders het vertrouwen in het Aave (AAVE) Protocol verloren, aangezien de lage rentetarieven leiden tot een laag rendement op investeringen voor degenen die worden verkocht in liquiditeitsmijnbouw of opbrengstlandbouw.


Waarom doet Stellar (XLM) het niet zo goed in de cryptomarkt?


Stellar (XLM) is een peer-to-peer netwerk dat tot doel heeft de financiële systemen in de wereld met elkaar te verbinden door een gedecentraliseerd protocol te bieden voor financiële instellingen en betalingsproviders. Het Stellar (XLM)-platform helpt bij het betrouwbaar en snel verplaatsen van financiële middelen met minimale kosten door mensen, betalingsverwerkers en banken te koppelen, waardoor gebruikers verschillende soorten cryptocurrencies kunnen verhandelen.


Hoewel Stellar meer gedecentraliseerd is dan Ripple (en dat zou idealiter een goede zaak moeten zijn), heeft Ripple het first-mover-voordeel en heeft het al veel financiële instellingen bediend. Ter vergelijking: Stellar is relatief nieuw op de markt en het tickersymbool, XLM, is niet zo populair als Ripple's XRP. Op dit moment ervaart XRP hogere dagelijkse handelsvolumes en marktkapitalisatie dan XLM vanwege zijn hogere populariteit. Terwijl Stellar worstelt om levensvatbare partnerschappen tot stand te brengen, heeft het XLM-token te lijden gehad, waardoor investeerders Ripple blijven verkiezen boven het Stellar-protocol.


Wat is chronoly?


Chronoly.io is een gedecentraliseerde marktplaats voor fractionele horloge-investeringen waar gebruikers slechts $ 10 kunnen investeren om NFT-fracties van verzamelbare luxe horloges van multinationale merken zoals Rolex, Richard Mille Audemars Piguet en Patek Phillippe te bezitten.


Chronoly verifieert en certificeert de authenticiteit van horloges voordat ze in zijn kluizen worden opgeslagen. De NFT van een horloge wordt opgesplitst in fracties die platformgebruikers kunnen kopen om een ​​deel van het horloge te bezitten. Als de oorspronkelijke eigenaar van het horloge zijn bezit terug wil kopen, kan hij al zijn NFT's verzamelen en het horloge vervolgens uit de kluis van Chronoly inwisselen.


$CRNO is de utility-token van Chronoly. Het biedt zijn houders uitzetopties in de uitleenpool van Chronoly, kortingen op opslag-, transactie- en clublidmaatschapskosten. CRNO-houders genieten ook van het vooruitzicht om loterijbeloningen te winnen op het Chronoly-platform.


Het CRNO-token bevindt zich in de eerste fase van zijn voorverkoop, met een prijs van $ 0,033. De uitzonderlijke gebruiksscenario's van Chronoly's NFT's, evenals het boeiende ecosysteem van het project, hebben ertoe geleid dat experts uit de sector een aanzienlijke groei van de CRNO-prijs voorspellen.


Waarom neigen beleggers naar asset-backed crypto's zoals Chronoly (CRNO)?


Een van de belangrijkste redenen waarom beleggers aarzelen om geld in cryptovaluta te steken, is dat de meeste cryptocurrencies niet worden ondersteund door echte activa. In de context van dit artikel zelf worden AAVE en XLM niet ondersteund door real-world activa.


De waarde van AAVE hangt af van de uitleenactiviteit van het protocol, en de waarde van XLM worstelt nog steeds met stijgen vanwege een gebrek aan populariteit en vraag.


Aan de andere kant wordt het CRNO-token van Chronoly ondersteund door echte, echte luxe horloges die dankzij de verzamelwaarde van de horloges een waardevol investeringsrendement bieden met een niet aflatende vraag.


Omdat het project relatief nieuw is, verwijzen investeerders naar de whitepaper van Chronoly om meer te weten te komen over hoe ze kunnen investeren in luxe horloges en een bevredigend rendement op hun investeringen kunnen behalen. De details daarin helpen potentiële investeerders te begrijpen hoe het systeem werkt, stellen hen gerust en helpen hen hun toekomstige horloge-investeringen efficiënt te plannen.


Als u geïnteresseerd bent in het investeren in verzamelhorloges via NFT's op de blockchain, kunt u de Chronoly-website bezoeken en u aanmelden voor de CRNO-voorverkoop om uw tokens vandaag nog te ontvangen!


Disclaimer: Dit is een gesponsord persbericht en is alleen voor informatieve doeleinden. Het weerspiegelt niet de standpunten van Crypto Daily en is ook niet bedoeld om te worden gebruikt als juridisch, fiscaal, investerings- of financieel advies