Dogechain nu beschikbaar op Polygon Edge, waardoor Dogecoin-gebruikers toegang krijgen tot DeFi en Web3

Dogechain nu beschikbaar op Polygon Edge, waardoor Dogecoin-gebruikers toegang krijgen tot DeFi en Web3
Dogechain nu beschikbaar op Polygon Edge, waardoor Dogecoin-gebruikers toegang krijgen tot DeFi en Web3Facebook
Twitter
Telegram

Kopie URL
Nieuwsdo 06/02/2022 - 12:17

Tomiwabold Olajide

Dogechain gaat live op Polygon Edge, waardoor Dogecoin slimme contracten mogelijk maaktOmslagafbeelding via www.freepik.com


Disclaimer: de mening die hier wordt gegeven, is geen beleggingsadvies - het wordt alleen ter informatie verstrekt. Het weerspiegelt niet noodzakelijk de mening van U.Today. Elke investering en alle handel brengt risico's met zich mee, dus u moet altijd uw eigen onderzoek doen voordat u beslissingen neemt. We raden af ​​om geld te beleggen dat u zich niet kunt veroorloven te verliezen.

Lees U.TODAY op


Google Nieuws

Dogechain, de officiële Dogecoin blockchain-verkenner, is nu live op Polygon Edge. Gebouwd met Polygon Edge zou kunnen betekenen dat Dogechain nu de intrinsieke mogelijkheid zou hebben om dApps te implementeren, NFT's te maken of zelfs blockchain-games te bouwen.


Als gevolg hiervan biedt dit gebruikers een langdurige en kosteneffectieve manier om de originele Dogecoin te voorzien van Ethereum smart contract-mogelijkheden. Gebruikers van Dogecoin zouden nu toegang hebben tot DeFi en NFT's, wat de weg vrijmaakt voor een nieuw, gedecentraliseerd internet dat bekend staat als Web3.
Een van de early adopters van @0xPolygonEdge rolt elke dag dichter naar de maan. #Doge chain is nu live #onPolygon. Het voegt zich bij meer dan 40 andere projecten die zijn gebouwd met behulp van het #PolygonEdge-framework.Lees meer over waarom Polygon Edge en @DogechainFamily: https://t.co/2AbLI3SDtq pic.twitter.com/k608F5fowf

— Polygoon-supernetten (@0xPolygonEdge) 1 juni 2022


Polygon Edge beschikt over een gedecentraliseerde Ethereum Bridge-oplossing die communicatie tussen ketens mogelijk maakt. Hierdoor kunnen gebruikers ERC-20-tokens, NFT's en ingepakte eigen valuta's verzenden en ontvangen vanaf elk EVM- of substraatnetwerk.


Polygon Edge heeft ook EVM-compatibiliteit, waardoor ontwikkelaars slimme Ethereum-contracten rechtstreeks in hun keten kunnen integreren. Ondertussen blijft dit compatibel met de slimme contractnormen van Ethereum, wat de weg vrijmaakt voor interoperabiliteit van ecosystemen.Advertenties


In zekere zin maakt het feit dat Dogechain nu Polygon Edge als onderliggend raamwerk gebruikt, het EVM-compatibel, wat impliceert dat tokens die zijn uitgegeven op de Dogechain met behulp van het ERC-20-protocol nu kunnen worden gebruikt in het Ethereum DeFi-ecosysteem. Het heeft ook slimme contractmogelijkheden, waardoor Dogecoin-houders voor gas kunnen betalen met DOGE voor dApps die in de keten zijn ingezet.


Dogecoin-Ethereum-brug


Zoals eerder gemeld door U.Today, heeft Michi Lumin, een Dogecoin Core-ontwikkelaar, onlangs getweet over de Dogecoin-Ethereum-brug die wordt gebouwd door Blue Pepper.


De Dogecoin-Ethereum-brug is een technologie waarmee DOGE kan bewegen tussen de Dogecoin- en Ethereum-blockchains. Dogecoins kunnen net als elk ander ERC-20-token op Ethereum worden gebruikt, waardoor ze kunnen worden geïnvesteerd in DeFi-protocollen en kunnen worden gebruikt om NFT's te kopen. Hierdoor zouden Dogecoin-gebruikers DeFi, NFT's en alle dApps van het Ethereum-platform kunnen gebruiken.#Dogecoin Nieuws
#Polygon (MATIC) Nieuws

Over de auteur


Tomiwabold Olajide


Tomiwabold is een cryptocurrency-analist en een ervaren technisch analist. Hij besteedt veel aandacht aan cryptocurrency-onderzoek, voert uitgebreide prijsanalyses uit en wisselt voorspellingen uit van geschatte markttrends. Tomiwabold behaalde zijn diploma aan de Universiteit van Lagos.