Dagelijkse prijsanalyses van Bitcoin, Binance Coin, Nexo en OKB - voorspelling van de ochtendprijs van 16 mei

Dagelijkse prijsanalyses van Bitcoin, Binance Coin, Nexo en OKB - voorspelling van de ochtendprijs van 16 mei
Home » Nieuws » Bitcoin Nieuws

Mohammed Ali

- 16 mei 2022

4 minuten lezen
Dagelijkse prijsanalyses van Bitcoin, Binance Coin, Nexo en OKB - voorspelling van de ochtendprijs van 16 meiTL; DR-uitsplitsing

De wereldwijde cryptomarkt is weer aan het verliezen, met een verlies van 2,20% in de afgelopen 24 uur.

De prestaties van Bitcoin hebben te lijden gehad van veranderingen in de marktstemming, waardoor het 2,51% verloor.

Binance Coin maakt ook een zware periode door vanwege verliezen, met een verlies van 2,64%.

De winst voor Nexo bleef 0,20%, terwijl de verliezen van OKB de afgelopen 24 uur 3,93% bleven.De wereldwijde cryptomarkt is naar de negatieve kant van het traject verschoven omdat de prestaties van verschillende munten moeilijkheden opleveren. De verandering in de prestaties van Bitcoin, Binance Coin en anderen heeft de algehele markt beïnvloed. Dus de toegang tot de markt in een nieuwe bearish periode zal het tot verdere verliezen leiden. De winsten in de waarde van de verschillende munten zijn verloren gegaan vanwege de kracht van de aanhoudende bearish stroom. De markt kan hetzelfde afwisselende patroon van verliezen en winsten volgen.

Een toss bij de aftrap van de derby van Istanbul heeft voor controverse gezorgd. De scheidsrechter trapte de wedstrijd af met het omdraaien van Bitcoin. Voetbalautoriteiten hebben kennis genomen van dit incident en het stopte hier niet. In plaats daarvan heeft het geleid tot een formeel onderzoek naar de kwestie om de zoekmotieven erachter te vinden. Het is nog niet duidelijk wat de scheidsrechter motiveerde om Bitcoin te gebruiken. Ook kan de sonde blijvende gevolgen hebben voor het gebruik van Bitcoin in het voetbal. Aan de andere kant heeft David Marcus een start-up voor Bitcoin-betalingen gelanceerd genaamd Lightspark.

Hier is een kort overzicht van de huidige marktsituatie, waarbij de prestaties van Bitcoin, Binance Coin en enkele andere munten worden geanalyseerd.Inhoud [verberg1 BTC terug naar recessie

2 BNB onder $300

3 NEXO blijft optimistisch

4 OKB in moeilijkheden

5 laatste gedachten

BTC terug naar recessie

Emirates Airlines heeft haar ondersteuning voor Bitcoin, NFT's en andere metaverse projecten uitgebreid. Volgens de laatste beschikbare updates accepteert het Bitcoin voor betalingen en andere doeleinden. Het gebruik van NFT's en andere metaverse tokens is nog niet onthuld. Het helpt de afnemende waarde van Bitcoin binnen een stabiel bereik te blijven.
Bron: TradingView
Als we kijken naar de prestaties van Bitcoin van de afgelopen 24 uur, is deze 2,51% gedaald. Als we dat vergelijken voor de afgelopen zeven dagen, zijn de verliezen ongeveer 10,01%. Hoewel Bitcoin zijn waarde consolideerde, zullen deze veranderingen het beïnvloeden.

De prijswaarde voor Bitcoin is gedaald tot het bereik van $29.658.06. Als we de marktkapitalisatiewaarde voor Bitcoin vergelijken, wordt deze geschat op $ 567.495.720.229. Ter vergelijking: het 24-uurs handelsvolume ervan is ongeveer $ 32.040.036.496.

BNB onder $300

Binance Coin heeft ook verliezen geleden als gevolg van aanhoudende bearishness. De waarde van Binance is sterker geworden na de details die zijn onthuld uit het Onchain-analyserapport, waarin staat dat Terra's Bitcoin-reserves waren overgedragen aan Binance en Gemini. De volgende situatie leidde tot de ineenstorting van Terra UST.
Bron: TradingView
De prestaties van Binance Coin hebben ook geleden, aangezien het 2,64% verloor. De wekelijkse verliezen voor Binance Coin zijn ook toegenomen tot 10,44%. Als de situatie aanhoudt, kan de waarde van verliezen verder toenemen.

De huidige prijswaarde voor Binance Coin ligt in het bereik van $ 296,48. Als we de marktkapitalisatiewaarde vergelijken, wordt deze geschat op $ 48.581.035.689. Ter vergelijking: het 24-uurs handelsvolume van BNB is ongeveer $ 1.705.014.351.

NEXO blijft optimistisch

Nexo is bullish gebleven omdat de waarde ervan bleef stijgen. Uit de gegevens van de afgelopen 24 uur blijkt dat Nexo 0,20% had toegevoegd. De huidige situatie laat zien dat de winsten voor Nexo afnemen omdat ze in waarde zijn gedaald. Als we de wekelijkse verliezen vergelijken, zijn deze ongeveer 23,96%.
Bron: TradingView
De prijswaarde voor deze munt ligt in het bereik van $ 1,37. Als we de marktkapitalisatiewaarde voor Nexo vergelijken, wordt deze geschat op $ 768.684.969. Het 24-uurs handelsvolume is ongeveer $ 12.272.184. Hetzelfde bedrag in de eigen valuta is ongeveer 8.940.494 NEXO.

OKB in moeilijkheden

OKB kampt ook met moeilijkheden als gevolg van aanhoudende marktdepressie. De gegevens van de afgelopen 24 uur laten zien dat het 3,93% is afgevallen. De wekelijkse verliezen voor OKB bedragen 18,83%. De prijswaarde voor OKB is gedaald tot $ 12,29.
Bron: TradingView
Als we kijken naar de marktkapitalisatiewaarde voor OKB, wordt deze geschat op $ 737.623.835. Ter vergelijking: het 24-uurs handelsvolume ervan is ongeveer $ 32.869.617. Het circulerende aanbod van OKB bleef op 60.000.000 OKB.

Laatste gedachten

De wereldwijde cryptomarkt is blijven waarde verliezen als gevolg van sterkere walvissen. Als we kijken naar de marktkapitalisatiewaarde voor de wereldmarkt, is deze ongeveer $ 1,27T. De waarde van Bitcoin daalt ook omdat de markt geen verbetering heeft gezien. De markt bleef wisselen tussen stieren en beren, maar de algehele impact was niet goed omdat de waarde recessief is. Het zal sterke inspanningen vergen om de waarde te verbeteren, aangezien de veranderingen het hebben uitgemergeld.

Vrijwaring. De verstrekte informatie is geen handelsadvies. Cryptopolitan.com is niet aansprakelijk voor investeringen die zijn gedaan op basis van de informatie op deze pagina. We raden ten zeerste onafhankelijk onderzoek en/of overleg met een gekwalificeerde professional aan voordat u investeringsbeslissingen neemt.


Mohammed Ali

Muhammad Ali is een expert op het gebied van crypto-investeringen. Hij houdt ervan om over fintech te schrijven en voegt zich bij het team om gedetailleerde analyses te geven van het populairste cryptonieuws.

Gerelateerd nieuws

Dagelijkse prijsanalyses van Bitcoin, Binance Coin, Nexo en OKB - voorspelling van de ochtendprijs van 16 mei

SAND-prijsanalyse: SAND betreedt gedevalueerde regio op $ 1,34 na bearish run

Luna Foundation Guard onthult dat de reserve van $ 3 miljard is gedaald tot $ 87 miljoen

Neo-prijsanalyse: NEO verliest een waarde van $ 10,21 na een bearish run

RBI, de Indiase centrale bank, maakt zich zorgen dat crypto dollarisatie van de economie kan veroorzaken

Grayscale Investments gaat ETF-aanbod in Europa uitbreiden