Crypto-markt stort in, hier zijn volgende niveaus voor LINK-, UNI-, FTM- en VET-prijs

Crypto-markt stort in, hier zijn volgende niveaus voor LINK-, UNI-, FTM- en VET-prijs
Altcoins
Crypto-markt stort in, hier zijn volgende niveaus voor LINK-, UNI-, FTM- en VET-prijs


Geschreven door: Elena R

Geschreven door

Elena R

Elena is een expert in technische analyse en risicobeheer in de cryptocurrency-markt. Ze heeft meer dan 10 jaar ervaring met schrijven - daarom is ze fervente journalisten met een passie voor het onderzoeken van nieuwe inzichten die binnenkomen in crypto-erena.6 mei 2022

Al bijna twee weken zit de prijs van Bitcoin vast in een smal bereik zonder substantiële prijsbeweging, maar een prijsdaling onder $ 37.000 kan een herstel van verlichting bemoeilijken.


advertentie


De enige constanten in de crypto-industrie zijn onzekerheid en volatiliteit. Bulls nam opnieuw een achterbank toen de belangrijkste crypto-activa - bitcoin (BTC) - onder het belangrijke niveau van $ 37.000 daalde, terwijl bearish leek te juichen.

Na een langdurige inzinking van de cryptomarkt, zet de populaire crypto-analist en handelaar Michael van de Poppe zijn verwachtingen uiteen voor vier altcoins.

Van de Poppe vertelt zijn 165.000 YouTube-volgers in een nieuwe strategiesessie dat kijken naar eerdere cycli een goede indicatie kan zijn van wat er gaat gebeuren.

Kettingschakel (LINK)

De analist begint met het bekijken van de prijsgeschiedenis van Chainlink (LINK), een gedecentraliseerd orakelnetwerk.

Hij zei eerder dat we eerder een grote run hadden en daarna een langdurige accumulatie voordat we terug naar beneden begonnen te rennen of voordat we in de vorige cyclus opnieuw een rush naar Chainlink begonnen te krijgen.

Chainlink was in die tijd een van de grootste stijgers in 2019. We testen dit orderblok [tussen $ 1,50 en $ 2,00] opnieuw voordat we opnieuw beginnen, dus er is een grote daling.

Hij legt uit dat we dit niveau [tussen $ 1,50 en $ 2,00] niet op de proef hebben gesteld. Dat deden we tijdens de crash van maart 2020, maar we hebben niet het hele blok getest, wat duidelijk was om opnieuw te testen en inzendingen te krijgen. We testen daar niet opnieuw.

Volgens Van de Poppe handelt LINK momenteel in een vergelijkbaar patroon als in maart 2020.

Uniswap (UNI)

Verdergaand naar Uniswap (UNI), een gedecentraliseerde crypto-uitwisseling, merkt de grafiekexpert op dat de altcoin het afgelopen jaar het pad van veel altcoins heeft gevolgd, met aanzienlijke prijspieken gevolgd door een reeks dips.

Uniswap is 16,26% gestegen en handelt op $7,84 op het moment van schrijven.

VeChain (VET)

De supply chain management blockchain VeChain (VET) is de volgende, volgens de handelaar, die de laatste tijd een fantastische run heeft gehad.

De analist zegt terugkijkend op de laatste run, we hadden deze explosie, gevolgd door een hertest van de eerdere high, en dit volledige blok goed.

Een hertest van dit blok leidt tot uitbreiding en voortzetting, dus als je naar de prijsactie op zichzelf kijkt, vond de zijwaartse accumulatie, een hertest van de eerdere high, hier precies plaats, dus het heeft geen zin om lager te gaan dan de werkelijke vorige high in deze veronderstelling.


"Ik zou zeker al beginnen met accumuleren en de conclusie kan worden gesteld dat we 85% zijn gedaald en dat we hier in die interessante zone komen [$ 0,03 tot $ 0,04]."


Fantoom (FTM)

Van de Poppe sluit zijn diepe duik in altcoin af met Fantom (FTM), een blockchain-platform op bedrijfsniveau waar beleggers die op zoek zijn naar een instappunt, moeten letten op periodes van consolidatie of zijwaartse winsten.

Fantom handelt momenteel op $ 0,84, een stijging van 11,51 procent.


Tags
Crypto nieuws cryptocurrency Prijsanalyse
Elena R Volgen op Twitter Stuur een e-mail 6 mei 2022
2 minuten lezen


Laat meer zienDelen
Facebook Twitter LinkedIn Tumblr Pinterest Reddit

Was dit schrijven nuttig?Nee ja


Vertel ons waarom!
Geen volledige details

Moeilijk te begrijpen

AnderDichtbij

Indienen


Elena R

Elena is een expert in technische analyse en risicobeheer in de cryptocurrency-markt. Ze heeft meer dan 10 jaar ervaring met schrijven - daarom is ze fervente journalisten met een passie voor het onderzoeken van nieuwe inzichten die binnenkomen in crypto-erena.


Twitter
gerelateerde artikelen

Fantom & Solana flitst berencyclus! Dit is waarom de prijs van FTM en SOL met 50% zal dalen

6 mei 2022

Dit is de staat van Shiba Inu-investeerders nadat walvissen $ 17,6 miljoen SHIB-tokens hebben gedumpt

6 mei 2022

Bitcoin-prijs blijft hard dalen, LUNA Foundation Guard voegt $ 37.863 aan Bitcoins toe aan zijn voorraad

6 mei 2022

Dit is waarom Ethereum Whales $ 17,6 miljoen SHIB-tokens dumpen. Wat nu voor Shiba Inu-prijs?

6 mei 2022