BitStamp introduceert Earn Product aan Amerikaanse klanten voor het uitzetten van Ethereum, Algorand

BitStamp introduceert Earn Product aan Amerikaanse klanten voor het uitzetten van Ethereum, Algorand
BitStamp introduceert Earn Product aan Amerikaanse klanten voor het uitzetten van Ethereum, Algorand
3 juni 2022 · 10:54 UTC | 1 uur geleden bijgewerkt
door Bhushan Akolkar · 2 min gelezen

Foto: Depositphotos

deel dit artikel

Facebook

Twitter

Instagram

Telegram

Reddit

LinkedIn


Kopieer link

Nieuwsbrief

Jouw email *abonneren

Dank je!
U bent met succes lid geworden van onze abonneelijst.

Het Bitstamp Earn-product biedt alleen rendement bij het inzetten van ETH en ALGO. Houd er rekening mee dat het niet betrokken zal zijn bij enig soort uitleenproces.


De in Luxemburg gevestigde cryptocurrency-uitwisseling Bitstamp wil nu zijn aanwezigheid op de Amerikaanse markten uitbreiden door zijn Bitstamp Earn-producten aan Amerikaanse investeerders te introduceren. Het Bitstamp Earn-product introduceert een stakingsaanbieding voor twee cryptocurrencies Ethereum (ETH) en Algorand (ALGO).

Bitstamp Verdien product

Bitstamp biedt dit product al aan aan zijn niet-Amerikaanse klanten. Om deel te nemen, hoeven gebruikers alleen maar hun Bitstamp-account te financieren en stakingsbeloningen te verzamelen. Over de opbrengst die de klanten verdienen, neemt Bitstamp een deel als vergoeding. Afgezien van Ethereum (ETH) en Algorand (ALGO), is Bitstamp van plan om de komende maanden ondersteuning voor andere inzetactiva uit te rollen.

Bobby Zagotta, CEO van Bitstamp's Amerikaanse bedrijf, zei dat een aantal Amerikanen overweegt met pensioen te gaan vanwege de recordhoge inflatie. Hij merkte ook op dat meer mensen verder zijn gaan kijken dan het traditionele ecosysteem.

Zaggotta verduidelijkte echter dat het product geen rendement zal genereren door middel van leningen, in tegenstelling tot andere crypto-accounts met hoge rente. In een gesprek met Decrypt voegde hij er verder aan toe:


“Dit aanbod is staking, puur en eenvoudig. We houden niet van een leenproduct in de VS en als zodanig is het een protocolgestuurde reeks beloningen. We hebben geen discretie over hoe die beloningen worden gecreëerd. We verplaatsen geen geld van mensen of doen geen investeringen. Het is dus heel, heel ver verwijderd van wat sommige kredietverstrekkers zoals BlockFi hebben gedaan.”


Regelgevingsuitdagingen aanpakken

Na de recente crash van de cryptomarkt hebben regelgevers de cryptomarktspelers streng aangepakt. Eerder dit jaar vroeg de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) cryptobedrijven zoals BlockFi en Celcius om te stoppen met het aanbieden van hoogrentende rekeningen aan Amerikaanse klanten.

Hoewel BitStamp de uitleenroute niet volgt, heeft het nog wat werk te maken met de toezichthouders. Bij de lancering is het Bitstamp Earn-product niet beschikbaar voor klanten in Idaho, Alabama, Hawaii, New Jersey, Nevada, Louisiana en New York.

Maar Zagotta is ervan overtuigd dat het product van Bitstamp ruimte zal hebben om te groeien in de Verenigde Staten. “We zitten in de bouwmodus. We hebben ons [VS] personeel verdubbeld en we hebben een soort van product-roadmap doorgegeven, "zei Zagotta. "En dus zullen er meer aankondigingen zijn, zowel in de vorm van tokens die beschikbaar zijn voor notering in de VS, maar dan ook andere Earn-achtige aanbiedingen die mensen in staat zullen stellen meer met hun activa te doen."
volgende Altcoin Nieuws, Blockchain Nieuws, Cryptocurrency nieuws, Ethereum Nieuws, Nieuws

Auteur Bhushan Akolkar

Bhushan is een FinTech-enthousiasteling en heeft een goede flair in het begrijpen van financiële markten. Zijn interesse in economie en financiën vestigt zijn aandacht op de nieuwe opkomende Blockchain Technology- en Cryptocurrency-markten. Hij is continu in een leerproces en houdt zichzelf gemotiveerd door zijn opgedane kennis te delen. In zijn vrije tijd leest hij thriller-fictieromans en onderzoekt hij soms zijn culinaire vaardigheden.
Deel:
Nieuwsbrief

Jouw email *abonneren

Dank je!
U bent met succes lid geworden van onze abonneelijst.


gerelateerde artikelen
Door Bhushan Akolkar 3 juni 2022 Altcoin News, Bitcoin News, Cryptocurrency-nieuws, Ethereum News, News Vitalik Buterin komt binnen in een directe brief aan Washington Waarschuwing over crypto
Door Bhushan Akolkar 3 juni 2022


Met verschillende technische experts die de handen ineen slaan tegen crypto, zei Vitalik Buterin dat het pijn doet om te zien dat de crypto-industrie het afgelopen decennium zo vijandig is geworden.

Door Bhushan Akolkar 3 juni 2022 Altcoin News, Blockchain News, Cryptocurrency-nieuws, Ethereum News, News DeFi Protocol Balancer lanceert op Ethereum's Layer 2 Scalability Platform Optimism
Door Bhushan Akolkar 3 juni 2022


Balancer werkte samen met het gedecentraliseerde investeringsplatform Conjunction X om een ​​gedecentraliseerde uitwisseling (DEX) in te zetten die zal concurreren binnen het Optimism-ecosysteem.

Door Benjamin Godfrey 2 juni 2022 Altcoin News, Bitcoin News, Cryptocurrency-nieuws, Editor's Choice, Ethereum News Medeoprichter van BitMEX Arthur Hayes heeft er nog steeds vertrouwen in dat ETH $ 10K zal bereiken
Door Benjamin Godfrey 2 juni 2022


De aanhoudende macro-economische gebeurtenissen hebben een enorme impact op de prijs van cryptocurrencies, en volgens Arthur Hayes kunnen er nog meer nadelen zijn om op te letten.