Bitcoin, Ethereum Technische analyse: BTC-winsten voorafgaand aan het NFP-rapport, na een kruis van voortschrijdende gemiddelden

Bitcoin, Ethereum Technische analyse: BTC-winsten voorafgaand aan het NFP-rapport, na een kruis van voortschrijdende gemiddelden
Bitcoin, Ethereum Technische analyse: BTC-winsten voorafgaand aan het NFP-rapport, na een kruis van voortschrijdende gemiddelden


Bitcoin handelde opnieuw boven $ 30.000, terwijl markten anticipeerden op de publicatie van het niet-agrarische loonlijstrapport van mei. Terwijl BTC weer in het groen stond, bleef ETH lager handelen en is op het moment van schrijven minder dan $ 1.800.


Bitcoin


Na een prijsdaling op donderdag, stond BTC vrijdag weer in het groen, toen traders zich voorbereidden op de publicatie van het non-farm payrolls rapport.


Na het toevoegen van 428.000 banen in april, verwachten de markten dat er in mei 325.000 banen zullen worden toegevoegd aan de Amerikaanse economie.


De speculatie over wat dit aantal voor de markt zal betekenen, heeft BTC vandaag geholpen, met prijzen die stegen tot een intraday-piek van $ 30.633,03.

BTC/USD – dagelijkse grafiek

Dit komt minder dan 24 uur nadat sommige verwachte prijzen terug zouden gaan naar ondersteuning van $28.800, na een stijging van het bearish sentiment.


Dit sentiment is echter enigszins afgenomen en de prijsstijging van vandaag heeft ertoe bijgedragen dat de voortschrijdende 10-daagse en 25-daagse gemiddelden naar een opwaartse cross-over zijn gegaan.


Desondanks zal het interessant zijn om te zien of bitcoin vandaag naar verdere hoogtepunten zal klimmen, vanwege het feit dat de piek van vrijdag precies op een plafond van $ 30.600 ligt.Ethereum


Hoewel BTC vrijdag weer in het groen stond, kon hetzelfde niet gezegd worden voor ETH, dat in de sessie van vandaag nog lager ging.


Na een beweging onder de $1.900 op donderdag, bleef de ETH/USD dalen en daalde eerder op de dag tot een intraday-laagte van $1.789,66.


Dit is ongeveer 1,3% lager dan de piek van gisteren van $ 1.845,31 en komt omdat de prijzen dicht bij een nieuw steunpunt van $ 1.715 bleven komen.

ETH/USD – dagelijkse grafiek

In tegenstelling tot bitcoin die in de sessie van vandaag steeg, moet ETH nog een opwaarts kruis zien van zijn twee voortschrijdende gemiddelden, met nog steeds een redelijke afstand ertussen.


Sommigen geloven nu dat we een daling naar deze bodem van $ 1.715 kunnen zien, die voor het laatst op 28 mei werd bereikt, met stieren die ervoor kozen om daar binnen te gaan, omdat de kloof tussen de voortschrijdende gemiddelden kleiner zou zijn geworden.


Op het moment van schrijven wordt ETH verhandeld op $ 1.795, maar naarmate we dichter bij de NFP-release komen, zullen we waarschijnlijk wat meer prijsschommelingen zien.

Tags in dit verhaalAnalyse, Bitcoin, ETHVerwacht je dat ETH dit weekend zijn steunpunt bereikt? Laat je mening achter in de reacties hieronder.
Eliman DambellEliman brengt een eclectisch gezichtspunt naar marktanalyse, nadat hij heeft gewerkt als makelaarsdirecteur, docent detailhandel en marktcommentator in Crypto, Aandelen en FX.
Grootste verhuizers: ATOM daalt richting laagte gedurende meerdere weken, aangezien GRT recente verliezen verlengt
MARKT UPDATES | 19 uur geleden


Bitcoin, technische analyse van Ethereum: ETH zakt onder $ 1.800, BTC daalt opnieuw onder $ 30K
MARKT UPDATES | 22 uur geleden
Afbeeldingscredits: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Vorig artikel
Centrale Bank van Armenië aangespoord om cryptocurrencies te reguleren

Disclaimer: dit artikel is alleen voor informatieve doeleinden. Het is geen direct aanbod of verzoek tot een aanbod om te kopen of verkopen, of een aanbeveling of goedkeuring van producten, diensten of bedrijven. Bitcoin.com geeft geen investerings-, belasting-, juridisch of boekhoudkundig advies. Noch het bedrijf, noch de auteur is verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies veroorzaakt of beweerd te zijn veroorzaakt door of in verband met het gebruik van of het vertrouwen op de inhoud, goederen of diensten die in dit artikel worden genoemd.


Lees disclaimer

Reacties weergeven


Meer populair nieuws

Voor het geval je het gemist hebt
Centrale Bank van Brazilië bevestigt dat het dit jaar een pilottest zal uitvoeren voor haar CBDC

De Centrale Bank van Brazilië heeft bevestigd dat de instelling een proeftest zal uitvoeren met betrekking tot de implementatie van haar voorgestelde digitale valuta van de centrale bank (CBDC), de digitale real. Roberto Campos Neto, president van de bank, verklaarde ook dat dit ... lees meer.

SEC riskeert schending van de Admin Procedure Act door Spot Bitcoin ETF's te verwerpen, zegt Grayscale

FBI geeft waarschuwing uit over kwaadaardige, door de staat gesponsorde Noord-Koreaanse hackers die zich richten op cryptobedrijven

Enquête: adoptie in Argentinië groeit, met 12 van de 100 volwassenen die in crypto hebben geïnvesteerd

Econoom voorspelt dat de reactie van de Fed op inflatie Crypto hoger zal duwen