Bitcoin, Ethereum, Celo en Nexo Dagelijkse prijsanalyses - 18 maart ochtendprijsvoorspelling

Bitcoin, Ethereum, Celo en Nexo Dagelijkse prijsanalyses - 18 maart ochtendprijsvoorspelling
Bitcoin, Ethereum, Celo en Nexo Dagelijkse prijsanalyses - 18 maart ochtendprijsvoorspelling
door Muhammad Ali

18 maart 2022 om 17:14 uur

Leestijd: 5 minuten lezenTL; DR-uitsplitsing


De wereldwijde cryptomarkt is de afgelopen 24 uur met 0,72% gedaald.

Bitcoin gaat verder in een teruglopende modus, verloor 0,66% in 24 uur.

Ethereum is, in tegenstelling tot Bitcoin, bullish, voegt 1,26% toe.

Celo en Nexo zijn bullish, met een stijging van 1,42% en 1,59% in de afgelopen 24 uur.
De wereldwijde cryptomarkt is blijven fluctueren als gevolg van het nieuwe tij van volatiliteit. De nieuwe veranderingen hebben het onzeker gemaakt omdat er een mix van bearishness en bullishness gaande is voor verschillende valuta's. De ene groep volgt bitcoin en keert de vorige winsten terug, terwijl de andere in de voorwaartse richting beweegt. De tweede groep wordt geleid door Ethereum, dat ondanks de sterke aanwijzingen van bearishness bullish is gebleven. De belangrijkste reden voor de bearishness in de cryptomarkt is het aversieve gevoel van verlies in de markt. Het resultaat was een uitverkoop van de verschillende valuta's.

Aangezien de financiële situatie voor Rusland slechter is geworden, is er een trend van strengere regelgeving te zien. Het resultaat is een strikte monitoring van P2P-transacties. De angst voor de kapitaalstroom van Rusland naar andere landen heeft de autoriteiten gealarmeerd omdat ze dit verlies niet meer willen dragen. De huidige oorlog heeft Rusland in een moeilijke situatie gebracht vanwege de vernedering die het doormaakt. Tegelijkertijd ondergaat het ook strengere financiële sancties die zijn economie hebben verwoest. Als de oorlog voor een langere periode voortduurt, zal dat nadelige gevolgen hebben voor de economie, die op het punt staat te mislukken.

Hier is een kort overzicht van de marktsituatie met behulp van valuta's zoals Bitcoin, Ethereum, enz.Inhoudsopgave VERBERGEN1. BTC beweegt in de omgekeerde richting

2. ETH blijft waarde verzamelen

3. CELO schommelt in winst

4. NEXO ziet bearishness opdoemen

5. Laatste gedachten

Gerelateerde berichten


Dagelijkse prijsanalyses van Bitcoin, Ethereum, Axie Infinity en Klaytn - Roundup van 17 maartDagelijkse prijsanalyses van Bitcoin, Binance Coin, Cardano en Avalanche - Voorspelling van de ochtendprijs van 17 maartBitcoin-prijsanalyse: BTC krijgt geen momentum; lager hoog ingesteld?Dagelijkse prijsanalyses van Bitcoin, Ethereum, Gala en Harmony - Roundup van 16 maart
BTC beweegt in de omgekeerde richting

Bitcoin heeft zijn waarde verlaagd als gevolg van de veranderingen in de markt als gevolg van uitverkoop. De belangrijkste reden voor bearishness is dat beleggers hun kapitaal terugtrekken om het risico op verliezen te verminderen. Het heeft dus geleid tot een aanhoudende waardevermindering van Bitcoin.
Bron: TradingView
Als we kijken naar de prestaties van Bitcoin van de afgelopen 24 uur, zijn de verliezen ongeveer 0,66%. De verliesmarge is relatief laag, maar het heeft de Bitcoin-prijs beïnvloed, die is gedaald van $ 41K. De huidige prijs voor Bitcoin ligt in het bereik van $ 40.698,01 en kan nog verder laag worden als de verliezen aanhouden.

De wekelijkse prestatie laat zien dat Bitcoin 3,02% heeft gewonnen. De waarde van wekelijkse winsten zal ook afnemen als de bearish trend niet verandert. De huidige marktkapitalisatie voor Bitcoin wordt geschat op $ 771.788.960.068. Terwijl het 24-uurs handelsvolume voor Bitcoin wordt geschat op $29.754.850.534.

ETH blijft waarde verzamelen

Ethereum heeft zijn momentum kunnen behouden en handelde anders dan Bitcoin. De gegevens van de afgelopen 24 uur laten zien dat het een waarde van 1,26% heeft kunnen behalen. Terwijl de wekelijkse prestaties ook bullish zijn. Het steeg de afgelopen zeven dagen met 8,12%. De huidige prijs voor deze munt ligt in het bereik van $ 2.845,10.
Bron: TradingView
De nieuwe winsten zijn voornamelijk het resultaat van Layer 2, wat heeft geleid tot de opkomst van enorme fondsen voor deze munt. Het heeft onlangs $ 50 miljoen opgehaald en het bedrag kan in de toekomst toenemen. Er is dus een kans dat de prijs nog hoger wordt.

De marktkapitalisatiewaarde voor Ethereum wordt geschat op $ 339.367.231.203. Ter vergelijking: het 24-uurs handelsvolume van deze munt bleef op $ 12.427.546.912.

CELO schommelt in winst

Celo is in een betere situatie gebleven in vergelijking met de bearish. Het is de afgelopen 24 uur met 1,42% gestegen. De situatie van deze munt bleef de afgelopen zeven dagen zelfs beter, aangezien deze een winst van 13,46% behaalde.
Bron: TradingView
De huidige prijs voor deze valuta ligt in het bereik van $ 3,03. De waarde van de winsten is relatief gedaald, maar kan de komende dagen aan kracht winnen. De marktkapitalisatiewaarde van Celo is op het moment van schrijven $ 1.294.456.275. Terwijl het 24-uurs handelsvolume ervan wordt geschat op $459.896.003.

NEXO ziet bearishness opdoemen

De Nexo-munt heeft ook een aanzienlijke waarde gekregen tijdens de recente bullishness. Het leverde de afgelopen zeven dagen een winst op van ongeveer 6,20%. De winst voor de afgelopen 24 uur is 1,59%. Er is dus geen grote verandering te zien in het momentum.
Bron: TradingView
Momenteel staat deze valuta op de 70e plaats op de wereldwijde lijst en heeft een prijs van $2,23. Terwijl de marktkapitalisatiewaarde ervan wordt geschat op $ 1.246.522.658. Het 24-uurs handelsvolume van deze munt is ongeveer $ 6.668.309. Het circulerende aanbod ervan bleef 427.388.610 CELO.

Laatste gedachten

De wereldwijde cryptomarkt is niet in staat geweest om met hetzelfde momentum door te gaan. Het resultaat is een daling van de waarde van de wereldwijde marktkapitalisatie, die is gedaald tot $ 1,82T. Hoewel het zich momenteel in het veilige bereik bevindt, gaat het verder laag; er is een kans dat het verkooppercentage hoger wordt. De markt is beïnvloed door de angst voor verlies en er is behoefte aan een sterke rally van bullishness. Als het investeerders kan aantrekken, zou het meer winst kunnen opleveren dan de vorige bullishness. Bitcoin zal naar verwachting aan waarde winnen als de markt bullish wordt.

Vrijwaring. De verstrekte informatie is geen handelsadvies. Cryptopolitan.com is niet aansprakelijk voor investeringen die zijn gedaan op basis van de informatie op deze pagina. We raden ten zeerste onafhankelijk onderzoek en/of overleg met een gekwalificeerde professional aan voordat u investeringsbeslissingen neemt.Mohammed Ali

Muhammad Ali is een expert op het gebied van crypto-investeringen. Hij houdt ervan om over fintech te schrijven en voegt zich bij het team om gedetailleerde analyses te geven van het populairste cryptonieuws.

gerelateerde berichten
Bitcoin NieuwsDagelijkse prijsanalyses van Bitcoin, Ethereum, Axie Infinity en Klaytn - Roundup van 17 maart


18 mrt 2022 04:28 uur


Bitcoin NieuwsDagelijkse prijsanalyses van Bitcoin, Binance Coin, Cardano en Avalanche - Voorspelling van de ochtendprijs van 17 maart


17 mrt 2022 18:25 uur


Bitcoin NieuwsBitcoin-prijsanalyse: BTC krijgt geen momentum; lager hoog ingesteld?


17 mrt 2022 17:57 uur


Bitcoin NieuwsDagelijkse prijsanalyses van Bitcoin, Ethereum, Gala en Harmony - Roundup van 16 maart


17 mrt 2022 04:21 uur


Bitcoin NieuwsAmerikaanse Federal Reserve verhoogt de rente en veroorzaakt Bitcoin-zorgen


16 mrt 2022 21:56


Bitcoin NieuwsBitcoin zou wettig betaalmiddel worden in de VS - Senaatskandidaat


16 mrt. 2022 19:58 uur
BitcoinEthereumNexoCelo