Anchain.AI implementeert Web3-analyse op Elrond om fraudepogingen te voorkomen

Anchain.AI implementeert Web3-analyse op Elrond om fraudepogingen te voorkomen
Anchain.AI implementeert Web3-analyse op Elrond om fraudepogingen te voorkomen
door Bahira Maison2 minuten geleden
2 minutenNieuws

Elrond Network is geïntegreerd met Anchain.AI

Deze integratie zorgde voor nieuwe implicaties in de betalingsinfrastructuur van Elrond.

Door de integratie zal Elrond ook fraudepogingen voorkomen.
Het Elrond blockchain-netwerk is geïntegreerd met Anchain.AI om veranderingen aan te brengen in de traditionele en op blockchain gebaseerde betalingsinfrastructuur van Elrond. Kortom, Elrond ontwikkelt blockchain-infrastructuur op internetschaal voor Web3-betalingen, DeFi en de metaverse. Anchain.AI is het door AI aangedreven blockchain-analyseplatform van de volgende generatie.

In detail heeft de integratie ervoor gezorgd dat Elrond zijn portfolio heeft uitgebreid met een e-money-licentie, een Virtual Asset Service Provider (VASP)-licentie en de mogelijkheid om debetkaarten uit te geven, allemaal geldig in de hele Europese Economische Ruimte.

Met betrekking tot de nieuwe integratie merkte Elrond Network CEO Beniamin Mincu op:


We zetten beslissende stappen voor de integratie van blockchain-technologie in het wereldwijde financiële systeem. Internationale financiële instellingen en nationale economieën kunnen werken en samenwerken met behulp van onze schaalbare architectuur. Het is daarom van essentieel belang dat zij toegang hebben tot de hoogste niveaus van naleving en fraudepreventie. Anchain.AI is in dit opzicht een geweldige enabler.


Het is veelbetekenend dat de blockchain-analyse van Anchain het AI-gestuurde platform tot een onmisbaar hulpmiddel heeft gemaakt voor de forensische en compliancemogelijkheden van grote financiële instellingen. Dit omvat de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC), uitwisselingen van digitale activa, overheden en andere VASP's en financiële instellingen. Gebruikers van Elrond kunnen nu grip krijgen op deze essentiële technologie om veilige en conforme operaties te handhaven.

Victor Fang, de CEO van AnChain.AI, zei dat het bedrijf zich op een keerpunt bevindt waar ondernemingen en overheden zich snel realiseren dat blockchain onmisbaar is geworden voor efficiëntieverhoging en duurzame groei.

Hij voegde er verder aan toe:


De Anchain.AI Next-Gen Web3 Analytics Suite zal de veelbelovende technologie van Elrond aanvullen en het een belangrijke voorsprong geven die het in staat zal stellen te voldoen aan de toestroom van nieuwe institutionele vraag.


Bovendien zal de analysesuite van Anchain.AI toepassingen bieden met behulp van Elrond Network blockchain-technologie. Dit bestaat uit het vermogen om snel grote datasets met betrekking tot on-chain transacties te begrijpen, mogelijk gemaakt door machine learning en kunstmatige intelligentie. Deze functie versterkt het vermogen van organisaties om interactie met gemarkeerde adressen of illegale activiteiten te vermijden, fraudepogingen te voorkomen en verduisterde digitale activa op te sporen en terug te krijgen.delen:


Volg ons op
Twitter
,
Telegram
of
Google Nieuws

TagsAnchain.ai Elrond SEC
Bahira Maison
Bahira Maisoon is onderzoeker en schrijver voor CoinQuora. Ze is gespecialiseerd in het verslaan van nieuws en schrijven over blockchain- en crypto-activa om mensen van alle leeftijden kennis te laten maken met de wereld van digitale activa.

Gerelateerde berichtenNieuws


Meerdere SEC-veteranen hebben ontslag genomen onder leiding van Gary Gensler


door Lisa Walters
19 uur geleden

Reglement Nieuws


SEC stelt voor om ESG-greenwashing te bestrijden, Hester Pierce is tegen


door Sneha Mukherjee
6 dagen geleden

XRP-nieuws


Ripple Labs Inc plannen voor zijn toekomst ondanks lopende SEC-rechtszaak


door Danielle du Toit
7 dagen geleden