7 van de goedkoopste crypto's die u nu kunt kopen voor grote winsten (en een groot risico!)

7 van de goedkoopste crypto's die u nu kunt kopen voor grote winsten (en een groot risico!)
Een van de extreme gevaren van de snelgroeiende en levendige cryptocurrency-sector is dat het sentiment een dubbeltje kan worden, waardoor je binnen enkele dagen, misschien zelfs uren, van pauper in prins in pauper verandert. Maar dat is ook de aantrekkingskracht van digitale activa, met name de goedkoopste crypto's. Geen enkele andere sector combineert het intense winstgevendheidspotentieel van virtuele valuta samen met onbeperkte 24/7/365 toegang.


Ondanks de buitengewone risico's, is de belangrijkste fundamentele drijfveer voor de goedkoopste crypto's dat ze onder de radar vliegen. In tegenstelling tot uw reguliere virtuele valuta, dragen de munten en tokens met kleine kapitalisatie niet de druk om sectorbenchmarks te zijn. Verder zorgt dit lage profiel voor een enorm opwaarts potentieel als de omstandigheden je kant op gaan. Goed nieuws - of zelfs geruchten daarover - kan enorme winsten opleveren.


Tegelijkertijd, als het gaat om de goedkoopste crypto's, moet je uitkijken naar nummer één.


In de jaren dat ik digitale activa behandel, hebben verschillende blockchain-projectleiders contact met mij opgenomen, waarschijnlijk in pogingen om mijn mening gunstig te beïnvloeden ten opzichte van hun onderliggende munten en tokens. Maar als je te maken hebt met de goedkoopste crypto’s, is de hele sector speculatief. Doe alleen mee met geld dat u zich kunt veroorloven te verliezen, want de kans is groot dat u dat ook zult doen.


Hier zijn zeven van de goedkoopste crypto's die je nu kunt kopen voor grote winsten:ticker


Bedrijf


Prijs
SHIB-USD


Shiba Inu USD


$ 0,000011
XEC-USD


eCash USD


$ 0,000048
HOT-USD


Holo USD


$0,002
AMP-USD


Amp USD


$ 0,011
VET-USD


VeChain USD


$ 0,03
XDC-USD


XDC Netwerk USD


$ 0,038
EEN-USD


Harmony USD


$ 0,041
Goedkoopste crypto's om te kopen: Shiba Inu (SHIB)

Bron: Shutterstock
Misschien wel de meest populaire naam onder de goedkoopste crypto's, Shiba Inu (SHIB-USD) is in wezen een moeilijke noot om te kraken. Volgens de beschrijving van Coinpaprika.com: "SHIB is een experiment in gedecentraliseerde spontane gemeenschapsvorming." Het handelt als een meme-munt, bewegend op de grillen van collectieve emoties.


Hoewel dat niet het kopje thee van de meeste mensen is, is deze dynamiek ook wat Shiba Inu aantrekkelijk maakt. Terwijl sommige andere virtuele valuta's de reguliere investeringsinstroom hebben genoten, is SHIB een gedecentraliseerd teken van de mensen, door de mensen, voor de mensen. De onderliggende gemeenschap is inderdaad een van de meest ondersteunende en enthousiaste in het blockchain-rijk. Het heeft dus opwaarts potentieel.


Ga er gewoon niet te overboord mee.
eCash (XEC)

Bron: FellowNeko / Shutterstock
Met de dramatische opkomst van virtuele valuta trekt de sector begrijpelijkerwijs een aanzienlijke hype. Een gevolg van deze dynamiek is echter de toestroom van wat ik magische blockchain-woorden heb genoemd. Plots is het onderliggende gedecentraliseerde protocol de sleutel tot het aanpakken van vermogensverschillen en andere verheven - en eerlijk gezegd onrealistische - doelen. In die zin is eCash (XEC-USD) een verademing.


In plaats van te proberen de wereldwijde honger te stillen, hebben de mensen achter eCash een eenvoudig, rationeel doel: de cryptocurrency worden die is ontworpen om te worden gebruikt als elektronisch geld. Door zich uitsluitend te richten op transactiefacilitaties voor de betaling van goederen en diensten, verhoogt XEC het nut van de blockchain zonder te worden opgezadeld met onnodige pluisjes.


Toch is het een riskant voorstel, dus alleen gokkers zouden het moeten overwegen.
Goedkoopste crypto's om te kopen: Holo (HOT)

Bron: leksiv / Shutterstock
Een van de meest populaire onder de goedkoopste crypto's, Holo (HOT-USD), maakte in februari 2021 een snelle stijging door na jaren van woelige zijwaartse handel. Van het uitwisselen van handen tegen een fractie van een cent, was elke HOT-eenheid gemiddeld ongeveer drie cent waard op het hoogtepunt van zijn waardering begin april 2021. Momenteel handelt HOT opnieuw tegen fracties van een cent, waardoor speculanten worden aangetrokken die streven naar een tweede hap bij de appel.


In wezen is Holo een intrigerend project. Volgens Coinpaprika.com is de onderliggende “Holochain een data-integriteitsengine voor gedistribueerde applicaties. Het maakt gebruik van een validerende DHT (Distributed Hash Table) waarbij elke gebruiker zijn eigen keten heeft. Een transactie wordt ondertekend en medeondertekend in de keten van elke partij en vervolgens wordt deze informatie gepubliceerd in de gedeelde gedistribueerde hashtabel.


Hoewel HOT op korte termijn merkbaar momentum heeft gekregen, is het nog steeds een naam om met uiterste voorzichtigheid te benaderen.
Versterker (AMP)

Bron: Shutterstock
Hoewel de blockchain het concept van gedecentraliseerde waardeoverdrachten heeft gemainstreamd, wil niet elke gebruiker transacties onmiddellijk actualiseren. De innovatie van slimme contracten vereist bijvoorbeeld dat er rekening moet worden gehouden met onderpand of betalingen die pas worden afgerond nadat aan bepaalde voorwaarden is voldaan. De evolutie van op blockchain gebaseerde overdrachten geeft Amp (AMP-USD) relevantie.


Volgens Coinpaprika.com is Amp een "digital collateral token" voor snelle en efficiënte waardeoverdracht. "Amp-tokens die als onderpand worden gebruikt, worden over het algemeen vrijgegeven wanneer consensus voor een bepaalde overdracht is bereikt, waardoor ze beschikbaar worden om een ​​andere overdracht te onderpanden." Verder "faciliteert het netwerk "onmiddellijke, verifieerbare garanties voor elke lopende of toekomstige waardeoverdracht, zodat alle acties die afhankelijk zijn van de overdracht zonder vertraging kunnen plaatsvinden."


Als een van de goedkoopste crypto's is AMP aanlokkelijk, maar vereist ook waakzaamheid.
Goedkoopste crypto's om te kopen: VeChain (VET)

Bron: DIAMOND VISUALS / Shutterstock.com
Onder de nieuwe golf van utilitaire blockchain-projecten, is VeChain (VET-USD) "'s werelds toonaangevende blockchain-platform dat Blockchain-as-a-Service aan ondernemingen biedt voor producten en informatie. Door gebruik te maken van blockchain-technologie, streeft VeChain naar het bouwen van een vertrouwensvrij en gedistribueerd zakelijk ecosysteem, dat zelfcirculerend en schaalbaar is.”


Het verhaal voor beroepsonderwijs en -opleiding is ongetwijfeld intrigerend. Mijn eerdere kritiek op het project draait echter om de twijfelachtige noodzaak om gedecentraliseerde protocollen te gebruiken voor elke bedrijfsfunctie. Supply chain-platforms kunnen bijvoorbeeld beter werken in een gecentraliseerd formaat. Op die manier weten eindgebruikers bij welke beheerders ze contact moeten opnemen als er zich problemen voordoen - en dat is onvermijdelijk. Daarentegen kan een gedecentraliseerd systeem chaotisch zijn.


Toch is VeChain, na ernstige verliezen te hebben geleden, een van de goedkoopste crypto's die beschikbaar zijn. Nogmaals, wees voorzichtig met uw blootstelling.
XDC-netwerk (XDC)

Bron: Mahambah / Shutterstock
Een van de meest geavanceerde blockchain-projecten die beschikbaar is, XDC Network (XDC-USD), heeft veel aandacht getrokken vanwege de verbluffende stijging van de dieptepunten van 2019. Volgens Coinpaprika.com is de XDC-blockchain "gebouwd op het paradigma van consortium-blockchains. De architectuur verschilt van conventionele private/toegelaten blockchains en publieke blockchains.”


In de eenvoudigste bewoordingen is XDC een hybride blockchain, waarin zowel openbare als particuliere staten en interoperabele slimme contracten zijn opgenomen. Daarom is het onderliggende digitale actief niet alleen een van de goedkoopste crypto's die er zijn; het heeft het technische vlees om speculatie te rechtvaardigen.


Toch kan XDC nog verder dalen, dus potentiële handelaren zouden alleen moeten overwegen om aan de munt te knabbelen. Na tussen augustus 2019 en augustus 2021 meer dan 300X te hebben gewonnen, is het verlies van 77% ten opzichte van de piekwaardering aanzienlijk, maar er is waarschijnlijk meer ruimte voor volatiliteit.
Goedkoopste crypto's om te kopen: Harmony (ONE)

Bron: Shutterstock
Met de komst van de originele blockchain bewees het gedecentraliseerde netwerk de levensvatbaarheid van het verzenden van eenheden van digitale rijkdom over de grenzen heen zonder de noodzaak van een menselijke tussenpersoon. De blockchain had echter veel grotere implicaties dan alleen het faciliteren van peer-to-peer-transacties, waardoor gedecentraliseerde applicaties (DApps) ontstonden. Om dit snelgroeiende veld te ondersteunen, hebben ontwikkelaars het Harmony-netwerk (ONE-USD) gecreëerd om de creatie en het gebruik van DApps te promoten.


Het belangrijkste voordeel voor Harmony is de snelle vuursnelheid. Volgens Coinpaprika.com produceert de onderliggende blockchain-architectuur "blokken in een paar seconden met onmiddellijke finaliteit". Bovendien vermindert Harmony's "inzetmechanisme centralisatie terwijl het de delegatie van de inzet, beloningssamenstelling en slashing met dubbele tekens ondersteunt."


Met een daling van ongeveer 87% van zijn hoogtepunt, is ONE een van de aantrekkelijkere namen onder de goedkoopste crypto's. Toch is, zoals bij elk ander idee hier, voorzichtigheid van het grootste belang.


Op de publicatiedatum had Josh Enomoto geen (direct noch indirect) posities in de in dit artikel genoemde effecten. De meningen in dit artikel zijn die van de schrijver, onderhevig aan de publicatierichtlijnen van InvestorPlace.com.
Josh Enomoto, voormalig senior bedrijfsanalist voor Sony Electronics, heeft geholpen bij het sluiten van grote contracten met Fortune Global 500-bedrijven. In de afgelopen jaren heeft hij unieke, kritische inzichten geleverd voor de investeringsmarkten, evenals voor verschillende andere sectoren, waaronder juridische zaken, bouwmanagement en gezondheidszorg.